Albion nemělo by to být až zastak žhavé...gekona odhaduju tak na tři stovky..anolys je poměrně drahý(u nás se běžně nechová a žije v jižní a střední americe) ...kolem té pětistovky u těch menších určitě zůstaneš....ale pak už záleží na ceně potravi a vybavení terária...z těhlech důvodů jsou třeba náročné agamy nebo chameleoni...
Albion jj Kitty taková cena u krokodýlů a podobný havěti je normální...ale hlavně v takových centrech je všecko dražší...ale už jsem tky viděla chameleona za 28 000
[smazaný] Jelikož mám co do činění s aligátorem z Ústecké ZOO-Liborkem...Já zas všude nacházím jen gekony za 1000...Nehorázný ceny!
Albion víš Niki musíš si vybrat levný druh...třeba zedního ale je možné že ceny stouply od tý doby co jsem něco okukovala...a hlavně...já mám leguána za 1300 miminko(ted už je to macek) a kámoška má za 800...takže fakt nevim...opravdu asi strašně záleží na chovu a chovately....ale ve velkoobchoďákách nedoporučuju nakupovat...když jsme kupovaly nějakýho papoucha tak hned hebnul a rybičky jakbysmet...
[smazaný] To mi připomíná moji milovanou andulku...Do tejdne mi..Umřela!Ale ty moje korelky čiperky se maj dobře...
Albion varana nedoporučuji....jsou sice i malé druhy ale varani jsou dost nároční na krmení i na podmínky..
[smazaný] JJ, mým snem je také mít doma Varana ^..^ Ale to budu plánovat, až budu dostatečn zkušený...
Neinka to me by stacila i obycejna jesterka 🙂)) kdyz jsem mamce rekla ze bych na narozeniny chtela nejakou jesterku nebo hada koupila mi zelvy..nic proti zelvam ale me pripadaji trochu nudne..🙂
Albion želva by se podle mě neměla řadit mezi plazy ale do nějaké odštěpené vývojové větve jako jsou dinosauři..prostě hříčka přírody...
[smazaný] Ale tak, zas tak tolik bych je nediskrimoval... Pro některé lidi třeba taková želvička vyhovuje BTW, Další tedy otázečka, který druh krokodýla je nejvhodnější ke chovu ve zdejších podmínkách?
[smazaný] Jenom pro zajímavost: Krišpín má alergii na pyl i na všechna zvířata. I na ryby. Jediné zvíře, na které alergii nemá je želva...