Chir juj Kai to je super me se nejvic libi totok: ---Honza zabil draka. Princeznu nezabil, tu si vzal.
K_A_I tak a ted se mi do ruky dostala pohadka o draku princi princezne od kamose😃 to je naprosto brutalni😃 takovej malej remake😃
Aivael K_A_I: hele a co kdyby si ti mi poslal meilem? jej, co je to za větu? překlad: co kdyby si mi to poslal?
[smazaný] KAI: a nebo co poprosit autora jestli bys to tu nemohl dát do tvorby, s tím že uvedeš kdo to napsal?
K_A_I IDril: mam od autora dovoleno vsechno, cituji jeho slova "klidne si stim delej co chces treba si to 100x vytiskni a pouzivej misto toaletaku" Jenze taťka šmoula(flaiming) je drakolama a prej to tam dat nemuzu. 🙂 Doufam ze si to neveme moc vazně😃
[smazaný] ROTFL! U toho Kaiovo povídání jsem se řehtala přes celý město...i když já se poslední dobou řehtám všemu.
Aivael smích je prý zdraví, ale bylo to fakt pěkny. jen je otázkou jestli ten drak neni radioaktivni. ten uran
Scalie Kitty: Myslis to co jsem ti poslala 😃 ja uz ho bohuzel nemam, nejakej inteligent mi to smaznul
Illumielle S temahle dinosaurama mam 8 videi... pac je to z jedny hry kterou mam Kitty: nemyslis to nahodou to jak tam prdej?