Radian Ja som dal svoje meno a priezvisko a celkom pekne mi to vyšlo Drakor the Good Hearted (Gold Dragon)
Sachmet Maray: Gnéé, tak jsem to nemyslela, mě se nelíbí to jméno. Ale radši bych byla, kdyby mi vyšlo black dragon. Ale mě se líbí všechny dračí barvy. Harnagon: díky
Lili Harnagon:prečo? No mne je jedno len proste ja som žltý drak...Som a som! Sachmet:Ahatak mne tiež nevišlo to čom som chcela..
girappawt Iba teraz som si to všimol tak som to testol a vyšlo mi toto: Grithor the Great Flame (Green Dragon) to na mňa sedí až na ten Great Flame lebo neviem, či ho mám až taký mohutný. Je to vážne super. Si dobrí čmuchal Radian.
Katharine Ortinbras the Peacefull one (Black Dragon) Já nevím, proč mi všude vychází černá? Ne že bych ji neměla ráda, ale jsem modrá přece
Elda Gramzon the Spiky mhehehe.... asi hmátnu po slovníku 😃 (Ostnatý?.) mheheeeee gramzon je kravina ne jehee už to možná chapu.. gramzon jako new jmeno a spiky jako.. ostnatý.. mheheheee to je blbost... ne?😃 (heeeeeelp!! )
Albion Atma the Bringer-of-Ashes (Red Dragon) O.o aaaa ale skoro se trefili spis by to hctelo neco jako destruktor vseho v okoli
synibe Nar: Tak to ber z pohledu, že máš zelený charakter bo zelenou úpovahu (to se jí to kecá, když jí vyšla její barva)
Saphi Narivarnee: myslim, ze by jsi si nemela delat nic z webu, ktery na zaklade nejakych zadanych udaju vybira ze slovniku jmena a pripadne i barvu. Dulezite je to, co citis Ty 🙂 To by pro Tebe melo byt smerodatne.