Adomes No tohle není až tak vtipné, ale je to test, na to jakou máte jako drak barvu http://www.quizilla.com/users/ladyamber/quizzes/which%20dragon%20resides%20in%20your%20soul%3F%20%28cool%20pictures%21%29 Mně vyšla černá, tak jak má 🙂
Dragarta Adomes: lol asi to funguje. Ja to nahodne poklikala bez cteni a vysel mi rudy 😃 tomu rikam test
Adomes Neinka - mně bylo řečeno že je 18% černých draků 🙂 škoda že tam neměli možnost i temné draky, zajimalo by mně kolik je takových 🙂)
Neinka me by zajimalo kolik jich tam je celkem na vyber....vime o zelenem rudem cernem a jeste jsem narazila na stribrneho....zeby to uz bylo vsechno ..?
Neriel voni tam nemaj oranzovyhojinak mi vysel stribrnej s tim ze sem nepochopila predposledni otazku stribrnej(sem neco tipla),a kdyz mi doslo co to ma bejt tak zlatej
Setomel Zelenej... teda, tyrkysová k zelený moc daleko nemá, ale přesto bych typla spíše zlatého či modrého 🙁 To je zrada...
Drakobíjcobijec zelenobílý... celkem mě to vysihlo jen jsem si u dvou otázek nebyl jistý kterou odpověď si mám vybrat... zelených 13% bílích 39% a býlích ani jedno... Moc hezké!!!
Lord_Erik Pfff, zajímalo by mě jestli tam maj azurového - jinak prý já 😃 You are a white dragon, pure and noble, you would help humans if they desprately need you. YOu are kind and wise with a heart of gold.