Olven Hele, neni to ten plysovej drak - Niki (zkratka pro draka nikotinoveho), co si na srazu nacpal do tlamy cigara? Motig ho urcite zkazil. To se dela, kazit nezletily plysaky?
Flaiming Agama: Jo, je to on :o)) Akorat tedy neni Motiga, ale Dragona...nebo Kitty. Ale kdo mu tam dal ty cigara uz nevim
Neinka Mno i idyz jsem na sraze nebyla ..🙁 zajimalo by mne kdo dostal toho mileho dracka ktery mi poohl kdyz mi bylo zima na nasem Ostravskem sraze😉 fnuk jsem ho ani nechtela poslat do Prahy 🙁 (skoda Drag ze tam byli posledni🙁 )
Dragarta No to teda čumím co jste tam s původně mýma svěřencema prováděli...chudáci beztak ted má z Motiga deprese No a Nei jednoho dostal Dragon...od něj si ho vypůjčila Angel a druhýho Kitty...ta ho myslím nevypůjčila
Dragarta Jo tyyyy...no Aria heh Ari doufám že nevadí že jsem se pochlubila ale když ony jsou taaak ROTFL!!!nejde odolat
Flaiming Dragarta: Moje malickost... 😉 (BTW ma to trochu byt parodie na datla z Radia 1 :oD) Posledni dva prispevky byly presunuty do fora Kresleni a kreslici techniky.
Aria Tak toto byste měli vidět mili dračci.. www.super.cz/vtipky/1783-tajemstvi-topinkovace-odhaleno.html
Sachmet No jo. A já jsem nad tím bádala, jak ten topinkovač může ohřát to pečivo. Povinně si všichni kupte topinkovače a vypusťte draky ven.