Mě hledání bavilo, i když po půl dni zírání z toho moje oči, záda a scrollovací prst fakt neměly radost. Jenže když se mi po několika dnech absence povedlo vyhrabat až do čela, tak už jsem to nechtěla nechat být a nějak jsme to dotáhly až do noci 
Strategii jsem měla... no, vytrvalost. Projít všechna fóra na prvních 200 příspěvků nebyl problém, ale po navýšení už to bylo dobrodružnější
Naštěstí se skoomy objevovaly převážně v aktivnějších nebo tématicky zajímavých fórech a maličko se dalo odhadovat po paměti, kde byli aktivní organizátoři soutěže 😉
Obrázků bylo koukám více než jsem našla - na Grace jsem koukala několikrát, ale taky jsem měla dojem, že už mi jen švidrají oči a nechala jsem to být. Stejně tak to vlastně bylo i s troodoníky. Na pesíkatenesse jsem koukala taky několikrát, ale tam jí teda nevidím ani po nápovědě, zelený flíček bych se neodvažovala poslat jako nález 😃
Hádanky byly zákeřné - zvlášť když jsem zjistila, že jsem si některé "jasné" spletla a správný obrázek byl vlastně ve starší tvorbě než jsem tu byla já... (ti králíčci konkrétně - nějakou dobu se tu objevovaly pak opakovaně, proto jsem měla dojem že vím a věděla jsem prd 😃). Odkaz na Brissinge byl po zmínění hřívy až moc jednoduchý. A za poetu si nadávám, že mi trval tak dlouho, protože se dal dobře najít, i když to byla opět hodně stará věc...
Vtipně upravené komenty pobavily - první jsem našla vycpávání skoomou a pak i další 
Díky za organizaci pěkné soutěže, docela to tu nadzvedlo pavučiny a o půlnoci tu bylo tvorů jako jindy za celý den ne!