Archivace letního kola soutěže O draka:
Soutěž O DRAKA je trochu zavádějící svým názvem, i když ročník 2017 tomu odpovídal svou nevšední cenou. Ale nebudu název měnit, i když odměny jsem tentokrát zvolila jiné.
Vyhlášením soutěžních témat je soutěž otevřena všem, kteří budou mít chuť na jedno z témat povídku napsat. Do soutěže se přihlásíte jednoduše, a sice odesláním svého díla na můj e-mail: borikova.z@seznam.cz, a to do 31.8.2019, toto datum prozatím nezvýrazním, protože je možné, že je ještě upravím (určitě nezkrátím).
Podmínky jsou podobné jako u většiny soutěží v této dračí komunitě, tedy měli by se v příběhu objevit draci, drak, zmínka o nich v legendě nebo jakkoliv jinak dle fantazie. Rozsah není omezen, hodnocení povídky bude záležet na jejím zpracování v daném tématu.
A o co se tedy bude soutěžit?
1.cena - poukázka na nákup libovolné knížky v hodnotě 500,-Kč
2.cena - poukázka na nákup libovolné knížky v hodnotě 300,-Kč
3.cena - poukázka na nákup libovolné knížky v hodnotě 200,-Kč
Vyhlášená témata:
1) MODRÉ Z NEBE
Paegaskiller - Modré z nebe
2) ZÁKEŘNÉ GENY
Hírador - Genetické překvapení
Olafsonn - Předseda
LETNÍ KOLO SOUTĚŽE JE UKONČENO
Všechny tři došlé povídky splnily téma, i když u Híradora trochu násilně. Podrobněji napíšu každému autorovi do mejlu, odkud mi povídku poslal. I další podmínky soutěže byly splněny, a já tímto autorům děkuji za účast. Ceny ovšem rozdávat nebudu, nečekala jsem tak slabou účast, zvláště, když neproběhla literární výměna a literáti se tak nevyčerpali v jiné soutěži. Ale malou dračí odměnu za účast všichni tři dostanou v průběhu září.
Prosím autory o zveřejnění svých povídek ve tvorbě.