ARCHIVACE
Vyhlašuji druhé kolo literární soutěže O draka.
Každý tvor, který napíše na některé z níže uvedených témat povídku, mi ji může zaslat na adresu: borikova.Z@seznam.cz, tím se přihlašuje do soutěže. Není zde nic tajného, takže můžete jakékoliv dojmy nebo dotazy, které by mohly zajímat i ostatní, sdělit zde ve fóru. Já budu ale přijaté povídky psát k jednotlivým tématům pouze dle názvu.
Teď k několika málo podmínkám, nebo spíš doporučení. Povídka není omezena rozsahem, myslím, že optimální je dílo v rozsahu 3-7 stran, ovšem ani kratší ani delší povídka vyloučena z účasti nebude. Více rozhodující je kvalita a také zpracování tématu. Pochopitelně je velmi žádoucí, aby se v povídce objevil drak nebo více draků, případně zmínka o nich (např. pověst).
Bude-li mít někdo zrovna tvůrčí dráp a sedne mu to, může napsat i více povídek, tedy na každé téma jednu, zvyšuje si tím tak šanci na výhru.
Témata pro tvorbu povídek
1) Zákon přírody
KATAKLYZMA
DRAČÍ KORUNA
2) Sen nebo skutečnost?
MOŽNÁ JEDNOU...
3) Já (můj char) v oblíbeném filmu, seriálu, knize...
CHRABRÝ
NEČEKANÉ DOBRODRUŽSTVÍ
REGENERACE
Je možné zvolit kterékoliv téma a k názvu povídky (nebo někam jinam) je uvést. Povídky je možné posílat do 20.8.2017.
Každému autorovi pak napíšu pár slov k jeho povídce.
Vyhlášení výsledků soutěže a zaslání odměny, kterou bude pochopitelně drak, bude pravděpodobně neděle 3.9.2017.