Dráček je nádherný, takový sladký mazlík.
Akorát ač jsem utahovala sebevíc, tak je maličko boj ho narovnat do pořádné pozice, pořád má tendence se kroutit.
S trochou zručnosti to ovšem problém není a v nejhorším poslouží plastelína a špejle na vypodložení - umíme si poradit, no ne? 😉
Holt to nejsou pořádné klouby, ale guma a ta si natažená občas dělá psí kusy.
Výsledek to ale nijak nekazí a mě dráček vesele pózuje na teráriu!!
Dále, je k tomu přiložen metr černé gumy - zdaleka nestačí. Dle návodu, ač jsem neměla velké přebytky a utahovala tak, až jsem si rozedřela ruce, stačila přiložená guma na spojení nohou k tělu a spojení 3/4 křídel. Doporučuji dokoupit, raději více, ať se s tím nemusíte tolik prát - díky obtáčení a tak se guma občas velmi špatně posouvá a je fajn, když si můžete dovolit odstřihnout nějaký větší kousek a nepostrádat ho.
Hodně času vám zabere začištění. Hlavně pokud to veme z gruntu jako já.
Nechtěla jsem riskovat, že se guma o nějakou ostrou hranu odře, takže jsem poctivě začistila všechna místa, kudy guma prochází.
Je z toho hodně drobného bordýlku, takže si vyberte buď místo, které se dá zamést nebo papír pod sebe (ale mě to propadávalo i mezi lokty) - bordýlek je celkem nepříjemně pichlaví xD
Nezmatkujte u očiček XD
Jsou tam 4 (nevím proč, asi že jsou drobnější, tak aby se neztratily?) - ty musíte v hlavičce připevnit takovou tou lepící bílou hmotou nebo co uznáte za vhodné.
Pozor u zalamování nožiček. Tam mi přijde riska na ulomení méně hluboká a má tedy tendence se lámat trochu ostřeji a maličko i na špatných místech. Ale stačí kapka opatrnosti a ulamovat po kouskách a je to v pohodičce 🙂
toť mé zkušenosti ze stavby.
Rozhodně se tím nenechte odradit.
Ač to nějaký čas zabere a chce to trochu šikovnosti a u gumu fakt natvrdo pořádně natahovat, výsledek za to stojí.
Nuž a pokud ještě někdo váhá?
ZAHOĎTE ZÁBRANY A JDĚTE DO TOHO!!