1) Já jen podotknul, že založení spolku pouze pro účely legalizace prodeje kalendářů je možná zbytečné papírování navíc, když by na to stačilo soukromé OSVČ. Spolek je ale pořád ve hře, pokud se do toho ale bude někomu chtít, což se mi osobně moc nechce z výše zmíněného důvodu.
2) Nejdřív musím uvést na pravou míru informaci o placení designu. Já žádný design neplatím platil jen design pro chcidraky, Dragarta dělá design pro kalendarovy web dobrovolně (radsi jsem to upravil, aby to bylo jasnější). Já jsem jí jen platil za zhotovení slideru pro propagaci kalendářů Draci.info na ChciDraky - http://chcidraky.cz/static/img/carousel/draciinfo_kalendar2016.jpg (+ 2015). To jsi Kitty jen špatně pochopila. Proto jsem to taky chtěl probrat osobně, abychom si to nejdřív vyjasnili, než z toho uděláme veřejné lynčování.
Obecný problém je v tom, že jsme spolu problematiku a rozsah vzájemné reklamy s ChciDraky nikdy nestanovili.
======pokračování=======
Já si to představuju jako oboustranně výhodný vztah. Pokud by to přestalo být oboustranně výhodné, tak je třeba to řešit a ne to jednodnostranně vypovědět. To je samozřejmě taky možnost, ale snad nebude třeba.
Kitty: Pokud ti přijde, že už to s tou reklamou přeháním, tak mi to prostě napiš a dohodneme se na úpravě nebo odstranění. Ale není třeba řešit něco někomu za zády, to jen vzbuzuje zmatek.