Azraelangelo No ja sa obávam že to nestihnem i keď to mám rozrobené... už mi chýba vlastne len pozadie dorobiť ale nejak s tým nie som veľmi spokojný a obávam sa toho že to s takým pocitom nespokojnosti aj odovzdám proste je toho teraz na mňa priveľa
Tarata Já dodělávám pozadí jen jelikož jsem chřipkoň a nemám doma scaner, tak zkusím nějak dostatečně vyfotit, popř scan dodám příští týden.
Aishila Já mám půlku hotovou. Trochu jsem se zamotala v kresbě (já blb si vybrala celkem těžkou pózu, jak jsem zjistila) Ale do 22. bude na 100% nakresleno. Zda posláno, to závisí na tom, jak nám dráče dovolí skenovat XD
Lokrath Já možná přetáhnu o jeden den, neb jsem měla stejný problém jak Aishila - vybrala jsem si moc složitou pózu a dělám to znova a navíc mám ve škole menší nával věcí.
Azraelangelo ja sa pokúsim zajtra dorobiť to pozadie. chcel som to celé spraviť na novo ale to neviem či by som stihol poprivšetkom ostatnom ale verím že aj toto čo mám poteší a pobaví
Samantha aktualizován topic (konečně - taky toho mám teď hodně 😐), tentokrát to vypadá mnohem lépe než minulé kolo
Aishila Tak se povedlo, manžel nezapomněl a večer naskenoval, takže právě teď bylo odesláno na e-mail.
Azraelangelo Eeeeej mne sa môj obrázok páči :3 Teda myslím ten čo som dostal To je moje druhé AT tak dúfam že mi odpustíte moje nadšenie Ale áno to je on na tom obrázku... to je on! Doteraz som ho videl len zo svojej ceruzky, tabletu alebo štetca. Je to zaujímavé Veľká vďaka
Samantha No super, všichni mají hotovo a všichni AT dostali - vrhněte se proto na zveřejnění a hlavně, pochlubte se i tady!
Aishila ok. Tady to je. Využila jsem nápovědu, ale i to odpovídá zadání, protože Avangers patří mezi tu spoustu mých oblíbených filmů (akorát já radši IronMana)
Lokrath A tady je má část pro Azraelangelo. Tohle mě napadlo, když jsem poslouchala jeden určitý soundtrack