Aishila Samantha: asi ne. V ACEO se to dalo uhnat za jedno ACEO dvojACEO ode mě, ale tady se to nijak moc takhle uhnat nedá.
BlueArrow Slaya pořád nic? Už je přes měsíc po uzávěrce a je celkem škoda, že se do infáckých výměn pořád hlasí lidé co pak nekreslí :<
Samantha Aishila: zkusila jsem jí znovu napsat vzkaz, zatím je nepřečtený... Takže to záleží asi hlavně na BlueArrow...
BlueArrow Asi bych počkala, jestli se po přečtení ještě ozve, bylo by nefér kdyby její část musel kreslit někdo jiný, když sama obrázek dostala. Samozřejmě bych měla ale radost 🙂
Samantha Aishila: má, ale podle statistik tam byla naposledy před 24 týdny... spíš to bude chtít mail, pokud na něj odpoví
Aishila Ještě by se dalo zkusit ji najít na FB. Ač ho nemám zrovna ráda, bývají tam lidi nejaktivnější (kdyby nevyšel i email)
Samantha mám dojem, že totálně umřele Nevím jestli má cenu vyhlašovat další kolo pro 3 tvory, to si řekněte vy... a na vzkazy se mi pochopitelně nikdo neozval :<
Draggy Tak to je dost škoda... No, já bych se zapojila i teď, ale možná bych ještě počkala do chvíle, kdy skončí kalendářový deadline. Třeba se nám sem pak nahrne víc kreslířů. 🙂
Samantha Nessia: no při nejhorším spustím další kolo pro tři zájemce, i když uznávám, že to bude dost průhledné a nebude to tak úplně ono 🙁
Samantha ...tak to vypadá, že nikdo další nechce 🙁 máte vy tři přesto zájem kolo vyhlásit nebo počkáme?