Gaawii Omlouvam se,nestihnu to do konce terminu.Jaksi jsem se zamotal do tech vech obrazku,ze nemam ani napady A to same s naramkama promin lelix,asi to nestihnu...Kdyby mi v decaku nekdo nesbalil ten pestrobarevny,tak bych ted mel hotovo...
Diarsie SentinelGaaw: Tak predĺžim termín aj pre ostatných, keď je teraz tá VOV 🙂 Edit:predlžené z 5.12 do 15.12
Troxy Ak by niekto mal záujem som ochotná si z niekým dať súkromné AT mám totiž nový akvareloví papier a nechcem ho skúšať len tak Kto prvý príde prvý melie píšte do vzkazov
Gaawii Hi, roxy kdyby ne netlačil čas a již smluvené obrázky, tak bych dal. Ale drakužel málo času a do toho učení na řidičák. Budu muset omezit tvorbu🙁
Lelix Díky moc, dostala jsem naprosto dokonalý obrázek ^^ Nezahanbuj ostatní!!! Ale to pozadí je stejně nejmegamóznější, díky za dřívější Vánoce x)
Diarsie Tak som si všimla, že v ankete, ktorá mala zisťovať vašu spokojnosť stále prevláda NIE. Tak píšte prečo práve NIE. Budem sa to snažiť zmeniť.
Diarsie Tak včera sa skončilo prvé kolo AT výmien, pochváľte sa svojimi výtvormi. Naschvál som vám nechala ešte jeden deň aby ste mali čas všetko dokončiť. Tu je môj pre Gaawa: