[smazaný] Ja myslim ze diskuze na tema muj tvuj nema smysl. Jestlize se povazujete za tym a projekt DO zastresuji draci.info, pak vsechno nalezi draci.info - naprosto bezna praxe firem. A jestli se hodlate dohadovat dal ve smysl muj model, muj navrh - tak se nikdy nikam nedostanete a zakysnete na dohadovani se o pravech. (A propos alienku sliboval si sliboval a co z toho? viz vzkazy). Kazdopadne pokud se to rozbehne pak fajn, ale momentalne neverim ani tomu cdu ani tomu ze by se to zas rozbehlo. Pockame a uvidime...
Dragarta Meh no ja teda na nicem delat nebudu dokud neuvidim nejaky vysledek...rekneme, ze jsem take znechucena
AlieN Kitty čo sa týka dragónie tak tam nemala byť žiadna vec použitá z DO malo to byť ručne kreslené ja som tam len ukazoval niake veci čo som vytvoril tak neviem prečo sa rozčuluješ. A jak som vravel viem že mnohý neveria ale však to je jedno uveríte len vtedy keď sa to rozbehne. Dnes som si dal do opravi komp a možno ho budem mať už aj dnes a ak hej tak sa cez week pustím do práce a ak niečo budem mať (všetko čo urobým) dam rovno sem aby ste videli a takisto vám sem budem dávať linky na stiahnutie 3D modelov aby si ich mohli stahovať tý ktorý to potrebujú.
AlieN Tak dnes mám dostať z opravi PC tak sa pokusím zajtra dať niak sem na net downloady na modeli čo som urobil. Ale sú neotextúrované zatial rozhodol som sa že najprv urobým všetkých drakou (modeli) a nakoniec keď sa to douči konečne tak ich aj dotextúrujem. Tak držte palce ať sa nič nepokazí a aby išlo všetko tak ako by malo ísť.
AlieN Tak aby som netáral a aby som vám dokázal že to myslím vážne dávam sem konečne súbor z modelmi do MAXka 3 drakou a jedneho modelu domčeku sú to tie staršie veci. (Metaldragon, ohnivý drak, blackdragon) http://velkejchytrak.eurohosting.name/soubory/upload_forum/635a714e38443d2200d01052ebe10ecc.zip
[smazaný] poslyšte, lidi, nějak vám umřela ta stránka, mimochodem, dal bych se na napsání příběhů/hu k těm městem, akorát mi někdo řekněte čeho příběh to má být =) jestli historii města, nebo vlastně herní příběh, nebo co?
Niki Mno, Manesi, vono to tu chcíplo nějak komplet... zase.... začínám mít ohledně tohoto projektu velmi neblahé smíšlení..... nějak mi přijde, že poslední diskuze nějak nabívá na smyslu a síle, kterou nám to dodalo....
Dragarta Velke plany, ale malo cinu😉 Zeptejte se AlieNa.... Nedavno slibl,ze za mesic se tu k tomu vyjadri tak muzem cekat😉
Flaiming proste nejsou na to lidi (potazmo draci, proste nekdo kdo by mohl delat co je treba pro vyvoj te hry)...
Dragarta Jo?A kdo je programátor? Nějaké AlieNovy inzeráty na 3D grafiky a programátory..hah těm fakt nevěřím... a sry že to tady budu říkat místo něj, ale když už se to rozebírá - 3D grafik vlastně není už podstatný. Celé to bude prý jen a jen 2D chápete? Celé je to v háji prostě...