Neinka Kitty : bazinny uz se nasel..teda nenasel ale vis jak to myslim ... pro ostatni: bazinny bude 🙂
AlieN Kitty a môžeš dať do galérky niake obrázky stadialto čo som sem dal trebarz tých drakou modely a to mesto ??? DIIIK
Almaver Dragarta: Aiya, popis Infernalu pošlu později, upravuje ho nyní Arawin a to navíc hodně moc dobře, tak to pošlu já, nebo Arawin až to bude hotový. AlieN: Dáváme také do kupy skicy měst (kromě Infernalu), bude to ale až kolem konce srpna.
Arawin Jak už řek Al, makáme na těch popisech. Bohužel se to dost zbrzdí mím odjezdem na tábor, odkud se vrátim až 30, a během něj nemám přístup k internetu. Al: Díky za podporu.
AlieN Tak robým na ohnivom drakovy. Zatial mám zakladný model tela urobený. Z tohto modelu budem vytvárat už všetkých podobných drakou samozrejme každý bude v skutočnosti vyzerať inak.
Sachmet Nech ho takhle jak je, je to fakt originální Jo a poslala jsem Kitty upravený náčrt na 3D Démonického draka.
AlieN Sachmet : Ok ale môžeš to poslať aj mne aby som potom mal podla čoho modelovať toho draka??? Diiik
Sachmet Špatný je, že se dnes nemohu dostat na mail (maj tam zas chybu). Tak že, kdyby ses mohl domluvit s Kitty, ať ti to přepošle.....?
Dragarta se chytne za krk a zacne zbesile rvat a pobihat kolem Kde mam hlavistuuuu Muchech ale vypada to dobreee😃D jsem zvedava na textury
Dragarta A babičkoooo ploč máš tak dlohé dlááápkyy??? Abych Te mohla lepe podrapat za to, ze se na ne ptas!
Sachmet Drag: Jen aby še ti babišškoo nezlomily. Teď jsem si pročítala text Dračího ducha a zdá se mi slabý, hlavně popis vzhledu, měl by mít charakteristický vzhled např. stříbrno modré šupiny a zlaté oči