Neinka Zel ony se ikonky kreslily driv nez 3D navrhy...a opravovat to je strata casu..navic jedina Drag vedela jak budou vypadat predem protoze je vymyslela🙂 treba moje rozkresy 3D zeleneho dracka budou vypadat taky jinak nez ikonky🙂 jen jeste musim sehnad nekoho kdo ma scener...O.o
Dragarta Na tom podle mě až tak nezáleží... Komu nějak nesedne zjev draka bude se mu líbit aspon ikona a naopak..no i když to je asi blbý příklad. Ale vemte si jak to bylo v NWN...tam si taky nebyly postavy s ikonami podobný...
Neinka jj znam znam...nekdy mi to ale docela vadilo..ale pak jsem si rekla ze mam hezkou i postavu i ikonku i kdyz vypadaly uplne jinak🙂 a taky u tech ikonek mi to nevadi hlavne at je jich hodne at si kazdy najde tu svou ktera se mu bude libit🙂
Briny můžu jí nakreslit? Sice nevím jestli to bude kvalita jako jsem tam viděla, al zkusila bych to. KDYBY JSTE POTŘEBOVALI TEXTY NO PROBLEM STAČÍ ŘÍCT!
Dragarta JJ KItty to by sedlo určitě víc...heh jak tak na to koukám tak zameškávám...na čase se opět vrhnout na rozkresy