Neinka mam takovy dotaz zeleny drak ma jako specializaci kouzla zeme je sice vzdusny element ale to bych jeste pochopila a dokonce jsem na to napsala do jeho historie ale nechapu to proc kdyz ma na to specializaci tak mu nemuzu zvednout bonus na kouzla zeme?? podle tech tabulek..muze mit jen vzdusne ..tak k cemu ta specializace na zem?
[smazaný] To je takoví....no....spíš to seřadit podle toho co je nejdůležitější,to bude asi 3d grafika atd. ak tomu přiřadit jména kdo k čemu přispívá. Už jen pro to,že to kdo kolik přispívá se může hodně měnit.
[smazaný] Tak si to tu po delší době pročítám, omrknul jsem update na stránkách hry a nestačím se divit. Proč ty hádky? Autor hry snad ví do čeho se pustil (alespoň doufám) a že to nebude za měsíc je jasné. Jen si nejsem jistý, jestli jste opravdu domysleli všechny souvislosti a závislosti v tak rozsáhlém projektu Nevím, kolik má AlieN za sebou vytvořených her...nezbývá než doufat, že opravdu ví co a jak. Těším se na výsledek a držím dráp všem kdo se na tom podílí
Dragarta WOW Kitty ty rozkresy jsou skvěle umístěné!!!Aspon tam není další okno:-)) No a změnit ty kontakty by to taky chtělo to je fakt...
Neinka Kdyz jsem delala 3D kresbu zeleneho dracka (mam ho jen z profilu🙁..) tak mi to slo uplne od ruky a pripadala jsem si uplne uzasne..kazdou chvili jsem mela pocit ze ten dracek na me mrkne jako ze mi dekuje ze jednou bude moci chodit a behat ve svete plnem dalsich dracku...aaa ulne me to chytlo jdu na dalsi kresbicku🙂)
Dragarta jj tak nějak...heh vy začínáte profilama??Já teda většinou drakem shora:-)) Ale je fakt že ted přesedlávám spíš na profily...už se rýsuje ohnivý drak...zatím jen z profilu
Dragarta No právě že je nejlehčí tak jsem začínala shora:-))Ale to je jedno to jsou detaily...jo Ufoun Ti děkuje za updaty:-)))
Dragarta Ne Kitty to jsem blbě napsala...samozřejmě že je nejlehčí profil Ne to neviděl,jen se ptal co je tam novýho
AlieN Info bude na informácie ohledne hry kompletne ostatných veci aby nebolo tolko tlačitok Kitty super že si tie tabulky prehodila mne nenapadlo a jo predelej klidne kontakty tak ako si navrhla uplne s tým súhlasim. Dalej čo se tyka hry neni ešte všetko uplne perfektne premislene a bude se určite eŠte predelávat pár veci ale hlavne na zraze se dozvíde vic info a bude sa môcť lepšie komunikovať. Čiže se pripravte na kecanie a kecanie muhehe.
Scalie Jestli Ali uveřejní i nějaká má díla, můžeš tam šoupnout i moje kontakty.....když je budeš chtít tak řekni...
[smazaný] Tak já nevím,byl jsem uznán jako scénárista,ale spíš jsem zatím udělal ohnivá kouzla a vůbec kouzla.....a hele ali,co vlastně dělám?