[smazaný] Já taky do obrázků přispěla,ale asi jsem ti spíš přidělala práci... Piercing by se mi líbil!!!Ale nakonec by to dopadlo,že bych vypadala jak Přeháňka... Nevíte kdy se objeví AlieN?
[smazaný] Myslím,že je na čase najít někoho,kdo udělá mapy..... Zelista má na info zablokovanej účet a........
Dragarta Heh tak mi to nedalo a včera jsem zase něco do DO splodila..tedy přesněji profil modrýho draka na 3D.Ale změnila jsem techniku...chtělo to trochu uvolněnosti takže místo jedný přesný čáry je jeich tam milion přes sebe...heh vadí??
Dragarta Poslat...heh časem:-)))hlavně až budou ze tří stran...začala jsem ještě po staru i Blacka profil ale ted jsem to vytáhla a už se mi nelíbí:-/
AlieN Sak ok ak se nelibi prekresliš ale potrebujem od teba nakresliť 5 dračich hlav na štil elementou. V strede bude nemrtvý pak po bokoch z každej strany dva, z jednej strany ohnivý a zemný a z druhej strany vodnej a vzdušnej 😃
Dragarta Já toho ted mám hodně....nech mě aspon dodělat toho modrýho..třeba to zmáknu dneska uvidíme. Ale co to teda má bejt??? Ty hlavy zepředu zboku jak??
AlieN Tak počkaj ja ti pošlem rýchlu skicu bude smnešna ale asi len aby si vedela polohy dračich hlav 😃
AlieN Jo pracoval som povodne to mali byť taký obrázok krajinky kde je strom, ohnisko, mesiac ako vzduch, hrobka a vodopád ale to som pak nechal tak podlamna je to blbosť takto to bude lepšie.