Tak vidim Že sa tu bavíte bezomna ksakru prečo to tu rozoberáte cez Week keď som tu neni pak nemôžem reagovať.
Kitty: Kitty nekašlem na nikoho a asik mi niak uniklo že si mi ponukla tvojich drakou ať si viberem to som neveĎel. A nepreferujem len Dragartine obrázky ale ona mi ich posiela najviac. Jednorohý drak je niečo ako jednorožec lenže obrázky su obrázky ide o popis a model to Že mi ho Dragarta nakreslila tak ako nakreslila no.
Sachmet: Pozri sa ak niekto urobi na jednoho draka 10 ikon ať urobý ak by nebolo Dragarti tak doteraz namám skoro nič. Tak prosim nenavážajte sa do toho že ma niekde viac ikon ako vi ak budete i vi tolko kresliť klidne vám dám i 50 ikon pod jednoho draka.
Dalej Nutnosť tolkých drakou je z dôvodu toho že budu i modeli i vlastnosti špecifické a to by sa nedalo vyprodukovať tým že si proste vyberiete a element draka a pak si urobíte niaky model bolo by to omnoho náročnejšie. A takto ma človek večší výber a je to pestrejšie.
Čo sa týka Adamantinového draka tak bude to jediný drak ktorí nebude vedieť nič čarovať ale bude velmy silný a odolný proste niečo na štíl Barbará tupí ale silný.
Dalej vysvetlenie niečo k tabulke lebo ja si myslel Že to nebude nič komplikované. Ide o to že treba svojmu drakovi dať špecifické počiatočné bónusi. Napríklad povedzme ostnatému, dáme silu, vrácanie úderu (ak niekto udre do ostna tak sa poraní). A skladáme vlastností tak že máme 10 bodou a vlastnosti su rozdelené do 4 bodových kategórii 1,2,3,5 a pak su tu ešte rozdelené podla elementou ktré tieto bonusi môžu mať. Takže ak je tam napísana voda ako element tak ten bónus môže mať drak typu vody. Typ draka má zadelený každy a to snáď už ste si všimli.
Joj tolko dotazou a neviem na čo skorej odpísať.
Uriel: Každý môže kresliť co len chce a kolko len chce tak dúfam Že sa mi koli tomu nebudete hádať a myslel som si že si zobereš na starosti vlkodraka.