AlieN Naros kludne si zober tu mágiu ja to potom ešte niečim doplním a uvidíme. Ajtak budem mať veeeela roboty hlavne s grafikou preto v každom smere budem za pomoc vdačný. Lebo kolegovci programatory su zaritý teraz v dopracovavani enginu a jeho doladovania.
AlieN Argetlam : Ok budem rád. Naros si bere na starosti mapu, scenar a magiu elementou a ty môŽeš zobrať špecifické vlastnosti a necro. PERKY dorobým ja .
AlieN Sak preto robým grafiku ja mám stým už dosť skúseností 🙂 Robil som par veci pre Ilusion softwork a pre Cauldron ale len par vecičiek 🙂
[smazaný] oki....vzal sem si tvoje ICQ......kdyžtak mi pak napiš všechny druhy draků...bych moh vymyslet ty speciality
AlieN Už som sem napísal vštky druhi len tam chýba jeden ktorý ešte nemám kôli kitty ho sem dám bude to KOvový drak. Sachmet: Neviem mohol ale ja som chcel dať nekro len nemrtvému a nemrtvý je len jeden typ. Blek neni nemrtvý čiŽe neovláda nekro.
[smazaný] Necromantské schopnosti by měl ovládat jen necromant. A navíc je schopnost zla,dobra a necromantské schopnosti se neřadí ani do jedné z těchto.
AlieN No ide o to každe kuzol sa bude musieť naučiť niektore ziska z questou a niektore budu automatické ktoré zýska po dosiahnuti určitej urovne a niektoré budu raritné kuzla ktore sa budu zohnať (naučiť) len zo špecialnych predmetou ktorých nebude vela čiže malo by ich biť minimálne 30 a na každu 5 uroveň niake silnejšie 🙂
[smazaný] ještě že hraju UO....tam je taky necromancer...tk to budu mit v pohode vymyslet některé kouzla