Dragarta Bude vadit když si vezmu Nemrtvého??? Potřebuju se na něčem vyřádit...ten Ostnáč byl až moc hodnej drak Kitty až se dostanu zintru domů pošlu Ti ikonu toho Needlera bez loga...takhle je to blbý
Trin No mě taky přijde že ten zlatý drak je podle popisu nějak moc vysoko nad ostatními, asi by to vážně chtělo upravit popis...nebo dát ho jako NPC dračího bosse ^-^
Neinka tak jsem premyslela nad tim Zlatym drakem...nemyslite ze by mel byt jen jako NPC? nevim ale kdyz jsou ti zlati tak vzacni ze je ostatni draci potkaji jen jednou za zivot(a nekdy ani to ne) taky kdyby se jich v DO potulovalo jen 5 bylo by to bylo uz moc O.o v popisu je ze je to stvortel sveta ...no v ktere hre muzete vedle obycejnych postav hrat i za "boha" ...je to muj osobni nazor..a rada bych kdyby se k tomu taky nekdo vyjadril...
[smazaný] Poslušně hlásím, že text k ledovému i k bronzovému je hotový . Už jsem ti poslala i ledového, Kitty . Teď makám na bleskovém... . btw: taky by se mi ta ikonka hodila k jednorohému...
[smazaný] Juch!Úprava stránek moooc Good!!!Jen jsem asi s Narosem za jedno,ze ty predchozí ikonky kouzel byly zajímavejsí...
Neinka Nehodila by se ta ikonka bleskoveho dracka od Tral spise k jednorohemu? O.o jinal 3D rozkres zeleneho ti Kitty dodam asi v pondeli nebo v utery nejpozdeji do konce tydne🙂 (chci scaner!!!!)
Jantara Musím vás pochválit, že Dragon on-line je vážně skvělý! Jen taky musím říct, že ty ikonky živlů(země, voda, oheň apod.) byli předtím znázorněny jako točící se koule s obrázkem vevnitř a to bylo mnohem hezčí než to, jak jste to změnili. Jen tak dál!