[smazaný] O.K. jen tak čtu ten nadpis nahoře a sem pro každou "blbost" jen jak schání ty kreslíře, tak to asi nebude moje partie.
Dragarta No nejenom kreslíře...taky někoho kdo umí vymejšlet příběhy...kouzla a co já vím co ještě....
[smazaný] heh...tak koukám že mi mizí práce,tak si aspoň zabírám stříbrňáka,alias měsíčníka,bažiňáka,toho ohnivce jen upravím a vodního a modrýho...Ty už mám totiž rozpracovaný...
[smazaný] Ali, já to ale nemyslela tak, že bych ho udělala... já jen, že se přikláním k Dragartě... to by to ode mě dopadlo. Jinak bych mohla zkusit text adamantinového... když se o něj nikdo nehlásí. Ok?
AlieN No dobra Dark udelej a keď se ti podarí i farebne prosiiim ja ted moc času na barveni nemám začal sem delat na modelocha hlavne textúrach.
Dragarta Navrhuji přesunutí ikony Bleskového na draka Jednorohého se svolením Tral...kdo je pro? Teď čtu že je to vlastně provizorně...ok tak Ali je to na Tobě
[smazaný] Hlasím se. Ikonka vypadá dobře, ale osobně si představuju bleskového jinak... sama bych to takhle ale nikdy neudělala. Dala bych ji k jednorohému též.
Dragarta Jo to jo ale taky už je fůra hotová (vše kurzívou) akorát texty nemám:-)) Chybí jen Měsíční a Nemrtvý
Dragarta Mno myslím že zkusit může kdo chce co chce....ale než si toho hodně nabereš...dodělej předchozí..ale napíšu Tě
[smazaný] Drag ty toho maš taky hodně ;o), ne že bych tě teda chtěla předehnat, ale dokud na to mám čas...
Tralalea Tak jo, já bych si v tom případě vzala určitě jednorohého draka, protože o tom už mám jistou předtavu...
Rubína 2 Niky:a máš červenýho nebo plamenýho?ja chci lesního,ZLATÝHO A ČERVENÝHO NEBO PLAMENÝHO PODLE TOHO KTERÝHO MÁ NIKY
Scalie Mohla bych též zkusit nějakou ikonku please prosim prosim smutne koukam ja si vezmu, to co mi pridelite....