AlieN Jo jasne ale nebude sa vola? Alien 🙂 hehe a svojho boha si vytvorím sám ak nevadí??? i s jeho nábo?enstvom 😃
AlieN Kitty jasne je dobrý len si ho niak vyfarb mna nenapadalo akéj farby ho mám da? hehe sak ak ce? uká?em ti ho ale a? zajtra mám to doma ale niak sa mi to moc nelúby ako som to upravil 😃
[smazaný] No, já vím co to je adamantin... I když možná nevím všechno, ale docela to pro mě není problém popřípadě, ehm, dozjistit... O text k tomuhle drakovi jsem jednou žádala, ale možná ne dost věrohodně.
AlieN Jasne ja som to udelal ?e ostny a oči boli bledunko modrý a telo zeleznej farby ale nevypadalo to dobre 🙁
Neinka no o tom adamantinu rochu vim ale ..do textu bych nesla ... Kitty: ta tabulka je fakt skvele prehledna! me prekvapilo ze jsou nezadane jen dva texty.....to to za chvili budeme mit hotove 🙂 co nam da potom Ali zapraci? 🙂
AlieN Heh ty neveri? na bohou??? to je zlé hehehe Bohovia budú tý čo budú robi? GMka (game Masterou) či?e stara? sa o chod hry a tak dalej. Ale to bude nooo je to e?te v nedohladne v?ak sme len zaČali a neviem myslí? ?e sa odhodlá? na takú dôle?itú a zlo?itú prácu a ak hej tak potom mô?e? 😃
[smazaný] No,já nevím,zas tak moc bohů,já bych to obstaral sám,ale ZUelista by mohla být bůh zla a nudy?
Scalie Takhle, já ten text teda zkusim, když už jsem napsaná, ale neručim za správnost, oki? (fakt se omlouvam, už ze mě musíte bejt unavený) červená se až za ušima
[smazaný] "Já jsem bůh ohně a lovu.Pomáhám hrdinům na jejich cestě,taky se chci lehce starat o počasí."
AlieN Game master sa bude stara? o chod online hry o rie?enie problémou, a o dozeraní nad tým či sa dodr?ujú pravidlá a ak poru?i niekto pravidlá tak postara? sa o trest a tak dalej proste ako v ka?dej online hre ...
Scalie Jak tak nad tim přemejšlim, tak ten text asi necham někomu kdo tomu vic rozumi a vyzna se v tom....treba Adomes....
AlieN Sakra lidi hovoríte tu o niečom čo je e?te hoooodne daleko sústreď me sa na súČastnos? a na to čo e?te treba uroby? a je toho sakramensky vela. Toto neni hra toto je tvorenie drači hystorie. Tvoríme tu originál ktorý bude niečim po čom aj keď men?ina tú?i. Nieje vela tvorou čo su drakmy ale určite by niečo takéto privítalôi ale ak sa budeme len háda? a nebudeme vedie? dohodnú? tak to stroskotá rovno na začiatku.
[smazaný] No dovol. Já u? jsem napsal úvodní příběh a tak z toho chci něco mít. Ne,jak chce?,co mám dělat?