AlieN Jo schopnosti draka budú určené typom a plus bude možne pridávať postupom Času nove zvane PERKY ako to poznáte tý čo hrali Fallouta. Na začiatku každej postavy môžete vybrať 2 lubobolne perky prvej urovne ktoré budete mať na začiatku.
AlieN Jo Kitty specialne pre teba vymyslím i Kovového ale mam podmienku nakreslíš mi toho draka z troh pohladou z hora z boku a z predu
AlieN No 3D engin je na 50 % hotovy a to je najdôležitejšia časť celej hry. No dalej modeli zatial niesu na tých sa začne pracovať tak o 2 mesiace a scénar bude dokonČeny tiež neviem ale tak o 3 až 4 mesiace. Nascriptovaných drakou už skoro mám. A dalej treba vytvoriť mnoho iných fantasi stuuur. Ako superou a tak dalej. Ale kedy bude hra je ešte vo hviezdach . 🙂 Proste cez leto sa bude pracovať na tom na 100% výkon 😃
[smazaný] dobrý.....tak to ses hodne dobrej...já kdybych se o to pokusl tak by mi to trvalo tak 10 let nejmín
AlieN Sak to bude tak ja chcel maximálne 20 draku ale bude 21 ak možno sa nerozhodnem niakych vypustiť ale Black tam na 100% bude 😃 jo a tie obrázky stači skice kôli anatomii a niake info mi ktomu napíš velikosť a tak ostatné domyslím ja. Jo??
AlieN Skor niečo ine originálnejšie preca ani v jednej online si nemohol lietat i vo vzduchu a bojovať. Tu bude možne bojovať na suchu, pod vodou a na zemy.
[smazaný] jako myslím jestl ise to bude hrát tak že se budem jako hráči vidět .......nebo to bude jako že vidíš jenom sám sebe
AlieN No budeš vidieť seba ako trebarz Tob Rider alebo ine hry toho typu jo a WoW som ešte nehral a ani nevidel tak neviem 🙂
AlieN Kitty:Jo presne tak rôzne typi tym pádom výhody a nevýhody. Ale krýdla budu mať všeci. To by bola nevýhoda pre lesného draka. Jedine Že by sa našla niaka vykompenzovačka proti ostatným čo lietaju. Trebarz specialne kuzlo pavučina ktorá nedovoli lietať alebo tak 🙂 Jo a ked si niekto vybere black dragona ktorý bude mať špecialitu kyselinu tak asi nedám si ho na červeno 😃
[smazaný] Ohnivé koule,kyselina,plameny,magické štíty,všelijaká kouzla..(ohnivá bouře,telekineze,pirokineze,zmrazení...) A dlouho bych to vypysoval🙂
[smazaný] jo..chápu...takže budeš hrát jenom ty......a s ostatníma hráčema se nebudeš vídat...........jako třeba.........se potkám tady s kitty a spolu se dohodnem že pudem bojovat proti zlým postavamám nebo nějak tak....
AlieN No jo každý drak bude moci do vody len bude omedzený vzduchom okrem vodného draka ktorý tam bude môcť byť kolko chce lebo bude mať Žiabre 🙂 A mne to pripadalo takto najlepšie dať podla typou to skôr oslovy. Ale možno tam dám jedenu možnosť Že vybrať si draka ktorý bude mať výzor ktorý si vybere a vlastnosti základne taktiež čo i vybere ale budeu tam už zadefinované typi ktoré si môŽe vybrať.
AlieN Nene jasne keď je to online tak sa tam budeš i stretávať s inými a budu sa môcť zakladať smečky (Guildy) a tak normálne budeš môcť s ostatnými komunikovať buď textovo alebo cez mikrofon 😃
[smazaný] no to sem chtel vedet....dikec...........protoze mně poslední dobou přestali bavit hry....kde hraješ jenom ty a zbytek je počítač