Neinka chtela jsem se zeptat..bylo receno ze draci budou postupne rust..atd..atd.. no ale jak to bude u nemrtvych draku???
Dragarta Jo Ali pokud jsi chtěl slyšet nějakou připomínku k novému designu stránek tak mi tam nesedí ty položky menu...od nich nahoru to vypadaá v pohodě fantasy ale ony samy jsou moc "moderní" ohraničený....a možná i jiný font ale to už je detail. Hlavně tö nad a pod vypadá jako kroužková vazba...docela zvláštní
[smazaný] A já hlásím,že mě bude asi Ali brzo muset zabít,protože jsem udělala další ikonky...Z toho ta jedna je ten číňan v tvorbě... XDDD
AlieN Neneneee ozvala si sa tak pekne hovor ak si to predstavuješ inač chcem počut tvoj názor nechcem vypadať tvrdohlavo a hovoriť že tak to bude tak sa mi to pači ak se ti to tak nepáči tak Čakám iné navrhy a napady tak pome.
AlieN Ok tak skúsim neco iného čo tak udelat niaky ohraniČeni (dračie) zo šupín??? A tlačitka noooo skuuusim neco vymyslieť. Nemáš nieky návrh???
Dragarta No hlavně tu kroužkovou vazbu teda Když ty tlačítka nebudou tak secesně ohraničené bude to určitě lepšejší
AlieN Tak to by si nebola ty keby si si nerýpla. Takže podle tebe mám zmeniť výzor tlačitok a to (kroužkove) ohraničenie???
AlieN Kitty tak poslal som ti 5 nových ikonek pjosiiim daš ich ak budeš mať Čas na stránku??? Jo a chcel by som ta poprosiť čiby si mi neposlala spakovanú celú stránku pjosiiim potrebujem aktuálnu verziu.
AlieN Tajomstvo nepoviem ale viem že si na jedného týpka tak viletela a to ti slušne povedal z dobrej vúle že ti trči tangáče muhehe 😃