Albion přesně tak..já jen nakousnu že Dragon viděl draka ale asi to nikomu vykládat nebude...ale psssst..odemne to nemáte
[smazaný] no draakki len tak mimochodom o tom drakovi sme mali s dragonom diskusiu a ja som usudil ze to bol prerasteny bocian(čáp)a usek z nej je aj na strane dva...to len tak pre informaciu
Albion radši se ho na to moc neptej..je to zvláštní..ale vím že se něco odehrálo..a možná že to drak byl..těžko říct..
[smazaný] hm..no ja sa ho teda pytat nebudem ale aj tak by ma to zaujimalo nedivim sa mu ze to nechce povedat minule som sa mu to rozne snazil vyvratit
Albion stejně je nejlepší ten pocit..vidět něco co jiní ne..a nemusí to být jen drak...moje kamarádka..no ono jí je 25 ale viděla jako malá spadnout malý černý mrak na zem...
[smazaný] S tím musím souhlasit. A zprávy o pozorováních se občas objevují. Měla jsem kdysi jeden článek z časopisu, který se těmi svědectvími zabýval. Zdá se, že to není zas tak řídký jev.
[smazaný] Ja by som hrozne chcela vidieť draka na živo! Závidím tým, ktorí ho čo len na chvíľku zazreli. Ja som draka videla len v snoch
[smazaný] pokud můžeme můžeme reálně prezentovat víru v magii proč by nemohli exitovat magičtí draci?
[smazaný] V čínskej mytológií sa drakom pripisovali rôzne magické schopnosti.Ako je napr: zmena veľkosti tvaru a pod... Draky sa objavovujú aj v mýtoch. A tích mýtoch o drakoch je štrašne veľa na celom svete. V čom sa však nezhodujú je lokalita a výzor drakov. Ale sú b[/b] aj ľudia ktorý drakov videli ale nemajú o tom žiadné dôkazy.