Maxim Sranda je, že na Bermudském trojúhelníku nic moc záhadného není. Statisticky je počet zmizelých lodí a letadel naprosto odpovídající rozloze a hustotě dopravy.
Corpy On nikdo pořádně neví co v Bermundském trojúhelníku je...je mnoho teorií a spekulací... A ne každému letadlu či lodi se tam podaří ztroskotat. Kdysi na Discovery jsem o Bermundském trojúhelníku viděl dokument a tam byly lidi co tam ztroskotali a podařilo se jim od tamtud dostat. A každého člověka byl příběh taky jiný...někdo viděl světla nebo něco jinýho...
nidoran aj ja som to tusim nekedy videla...mno ale netvrdim ze sa ich nejak extra vela stratilo,tu ide len o to,ze nikdo ani newie ako sa stratily.lebo casto sa stalo ze sa lod stratila no nic viac sa nenaslo - ani vrak ani len naplaveniny.proste bez stopy zmizli.
Albion ja nevim nasla sjem to nahdodou na DA mezi nejnovejsimi pridanymi pod slovem "Dragon" mozna to tam ma ten clovek napsane
Albion hmm ten clovek je z: united kingdom.. to asi nebude tady ve vokrouhliku u nas za mestem XDDDDD lae napsane to tam nema.. ale ma tam vic stromovych anomalii je to naky fotograf http://gwilym.deviantart.com/ kdyby se nekdo hctel mrknout
Abraxas Velice pěkné. jako by ho uz přestal pohyb bavit, tak se prostě zastavil a zůstal tak jak byl.
nidoran strasne krásny dráika co ak sa draci skrývajú tak,ze sa zmenia na strom a ked sa im zachce sa premenia spat a lietajú si po lesíku...zaujímavá predstava...
Abraxas jednu skálu, která vipadá jako dračí, jsem videl v itálii, kdyz sme se projizdeli kolem vysokých útesů, vyrůstajících z vody
nidoran ja som bola na jednej skale tu na slovensku,volala sa dračí jazyk alebo tak podobne a vypadala ako dračia hlava s vyplazeným jazykomje strasne krásna a oci a rohy sú zo stromov.naozaj vypadala ako drak ktorý sa zakopal do hory a vytrča mu len kamenná hlava
Abraxas uz nevim kde, ale nekde jsem videl ve skale utvar, ktery vypadal jako spici drak, stocený do klubíčka.
Crateris A třeba jo... Mno, podle mě někde něco ve vesmíru musí být, a při nejlepšim někde ti draci taky mají být...
Crateris Mno, tak co jsem četla, tak na Marsu je vyhaslá sopka Arsia Mons, na které družice objevila něco kolem 7 jeskyní, opravdu hodně obrovských co do průměru i hloubky... a prý tam něco může být, takže, kdož ví
nidoran juuu to by bolo super - pride druzica z Marsu a prinese kamen.v laboratoriach ho roky skumaju az sa im z neho vyliahne drak.donesu ich viac,vyliahne sa ich viac,zvyknu si na nasu atmosferu,rozmnozia sa a ovladnu svet.science-fiction ako sa patri musim priznat trosky prehnata predsava ale co ak...