• [smazaný]

Eragona jsem četl a obdivuji Safiru i jeho.

Eragon je výborná kniha...ale až moc nápadně podobná lotru....

• [smazaný]

draakki ==> To si ale nemyslím, podobné to je, ale tak moc zase né!
S tím prvním tvrzením musím ale souhlasit. Je to výborná
kniha!

o 9 dní později
  • [smazaný]

ano ale aj tak je mozne vzplanutie pri velmi agresivnych latkach ale mne stale nejde do hlavy co za latky by to mohlo byt?

• [smazaný]

Ano ale do komory je vstrekavane pod obrovskym tlakom a v urcitom stave(predpokladam ze hovoris o tekutom palive)ktory sa da tazko v prirod dosiahnut ale tvoja teoria sa mi zo vsetkych zatial paci najviac

• [smazaný]

Ja som eragona jeste necetl ale chcem si ho precist

• [smazaný]

Magia existuje. Tak isto ako bohovia. Legendy sa zakladaju aspon scasti na pravde. Vela narodou oddelene na sebe zacli verit v bohou a vyznavat rozne druhy magie. Za magiu sa da povazovat aj let cmeliaka. Vzhladom k velkosti svojho tela, kridel, hmotnost pocet kmitou kridel za minutu by nemal ani trochu nadvyhnut telo a predsa lieta. A ohladne toho dracieho ohna, predpokladam dve tekutiny vystrkovane s tlamy. Ich zlucovanie a vznietenie az pred tlamou . Umiestnenie zliac co ich produkuju je najjednoduchsie v tlame. Pozorovatel pravdepodobne pokladal aj prud tekutin s ktorych vznika ohen za plamen.

• [smazaný]

To Death : Normalne sa zapajas do diskusie. Inak nemohli bi sa mu tie latky vznietit v tlame?

• [smazaný]

Nie smerovany prud. Dva prudy spajajuce sa bezpecnej vzdialenosti. Pouzite nedokonale spalovanie aby aj zasiahnute objekty mali cas sa vznietit. Klasicka technologia pouzivana u bitevnych vrtulnikov.

• [smazaný]

Přirovnat draka k vrtulníku....zajímavé!

• [smazaný]

Parametre letovej obalky spominane v povestiach su velmi podobne. Prestuduj si nieco o letectve a bojovej technike vseobecne. Zistis ze ludia sa casto inspiruju prirodou pri vyrobe zbrani..

• [smazaný]

Lidičky,tehle tvor mě už začíná štvát!!!

• [smazaný]

Niki Ktory tvor?

• [smazaný]

To death : Ti ju zacinas stvat.Nechaj to tak.

To niki: Ti ho nepoznas on prirovnava vsetko s vojnovim taktikam to je u neho uplne normalne

• [smazaný]

Sid:ale štve mě,já se nudim a mám fuť zabíjet!!!

• [smazaný]

Tak pod.

• [smazaný]

Zaujimave ale bral by som priklad tych latok ktore vy sa mohli vznietit pri zmiesani alebo sa maju zapali nejak inak?

• [smazaný]

Nieco ako napalm. Vznietenie po zmiesani. Dolezite je aby to bol rosol a nesiel zotriet so zasiahnutych objektou. Popripade aj palivo aj palivo do rakiet je dvojzlozkove po vstreknuti do komory hory detonaciou.

• [smazaný]

Kitty V nosdrach by bol problem s dychanim. Vacsinou je aspon jedna s tych tekutin nie vhodna na dychanie pre zivotne formi na bazi uhliku.
Mulder To raketove palivo bol len priklad. Asi nie moc vhodny. Viem ze rakety musia splnat urcite podmienky.

• [smazaný]

Hm ale je to tak trochu jedno bol to len priklad ale myslim ze podobny ak nie aj horsi pripad by nastaval aj v ustach uz len preto lebo by zrejme nieco mohlo zostat vnutri a zmiesat sa tam vzplanutneprijemne preto sa mi viac paci moznost nozdier

Pravidla Souhlas se zpracováním osobních údajů