Grees Skyrra: To jsou krásné věci! Takový droboučký vyšívání a krásný jednoduchý vzory :3 Ta brož mě úplně dostala 😃 To prodáváš někde na Fleru a nebo šiješ jen tak pro radost?
Azraelangelo Tak ja sa tiež trošku pochválim niečim iným než sú obrazy a tieto sme robili spolu so Skyrrou
Tarata Azraelangelo: Juu, to je bomba. Já jsem si také pořídila na to pájku. Ale zatím s ní pálím do kůže. Z dřeva mám respekt Opravdu moc povedené
Celena Neco maleho z posledni doby. Na delku 25 cm, latka minky a star organza. Strojove vysivane oci 🙂
Melgarh Whoa to je velmi pekne! Na kolik si takove vyrobky cenis pripadne prodavas to na Etsy ci podobne? V sobotu 12.12. bude Zimni Conaoke se 100+ bronies a mame i vendor mista (zdarma, jen vstupne) kdyby jsi toho mela vic a zajem
Aishila Celena: Hej, to je super. Nemáš typ, jak dělat ta očka? Spešl stroj, na zakázku nebo obyč stroj?
Celena Melgarh: ne ne, tuhle potvoru uz delat nebudu 😃 To byla jen takova "hura" akce 😃 a sit z organzy je censored Aishila: Oci jsou delany na vysivacim stroji, ale na netu by mely byt k dostani i tutorialy na vyrobu flicovych nebo sitych oci 🙂
Grees Podělím se s Vámi o svoji novou závislost (nechce mě to pustit, pomoc! D: ) - karetkování. Včera jsem v jakémsi záchvatu začala a stvořila tu menší červenožlutou z 28 nití, to jsem měla doma jen slabou vlnu a tak je taková maličká, dneska jsem koupila nějaké tlustší a začala tu větší červenočernou z 52 nití 🙂
Shareaza Včera jsem se konečně naučila plést, to zatracené obrace mi léta dělalo problémy. 😃 Konečně můžu dělat pružné lemy u čepic a neotravovat mamku. Když jsem koukala na videa ohledně vzorů tak ty čepky s norským jsou sice fajn, i jeleni atd ale co takový draci. Snad pár bláznů dělá háčkované ale aby někdo měl dráčky kolem hlavy jako jeleny tak to ne. 😃 Zase to není tak složité jak to vypadá a ani zdlouhavé (háčkovaný drak je větší hardcore). Ještě mě sice čekají měsíce pilování techniky ale je to super.
Samantha Zase se blíží začátek školního/akademického roku a tím pádem se připomenu se svojí již obvyklou nabídkou diářů! Od minulého roku jsem udělala další aktualizace, hlavně co se informací na webu týče - galerie prodaných diářů pěkně ztloustla, podrobněji jsem rozepsala možnosti diářů, doplnila vzorník stuh, zpřehlednila ceník... Mám v zásobě ještě plno nápadů, tak uvidíme co stihnu ještě přidat. Každopádně! Kdo by měl zájem, tak mrkněte na můj web: diare.porepublice.cz - zřejmě bude nejdůležitější přepracovaná stránka s informacemi ohledně výběru diáře s vlastním obrázkem nebo galerie 🙂 Kromě vlastního obrázku, výběru z různých typů kalendárií a podobně, je možné se domluvit i na úplně nových věcech nebo jiné podobě.
Olafsonn Dotaz: máte zkušenosti s malováním na sklo? Chci si udělat ve sluji falešnou vitráž. Chci aby to byl průsvitné, ale ne průhledné. Jaké barvy mám použít?
Samantha Olafsonn: na to jsou speciální barvy, které ten efekt umí docela věrně napodobit 🙂 konkrétně jsem viděla vzorky tuhle: http://www.marketart.cz/kategorie/Synteticke-barvy-%7C1638
Olafsonn Samantha: Dík. Používala jsi to někdy? Zajímalo by mě, jak moc je skrz to vidět. Přijde to na okno u koupelny, takže bych nerad, aby mi Stehno očumoval třeba dráčata Lidové obrázky se na sklo malovaly temperami, z těch mám zase strach, že moc kryjí.
Samantha No, myslím, že se to dost lišilo barva od barvy - žlutou bude vidět víc než třeba červenou. Přímo v regálu prodejny měly nějaký vzoreček, ale nemyslím, že by tam byly všechny barvy a osobní zkušenost naneštěstí nemám. Podle google obrázků je to možná docela dost průhledné - na druhou stranu ale se asi v koupelně nedá očekávat kdovíjak prudké osvětlení, aby bylo skrz lépe vidět. https://www.google.cz/search?q=pebeo+vitrail&biw=1680&bih=930&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjJ7_S-w7zQAhWHXBQKHWwWDGcQ_AUIBigB
Forestia Jé, to je jak naschvál-mají tam jednu ze dvou látek, co jsem právě chtěla, a od té druhé mají její ségru z kolekce 😃 bohužel zrovna přes tu chybějící nejede vlak, kvůli ní jsem se vůbec pustila do prohledávání zahraničních obchodů.
Yalnesha Zvládl by tu někdo ušít obleček na velkého psa? 🙂 Konkrétně takový? https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/817Wx8SNcKL._SL1500_.jpg
Yeyra Yalnesha: zkusila bych se obrátit přímo na Taratu. Její mamka má eshop s postřebami pro velké psy a myslím, že by si s tím mohly poradit. http://www.coolzada.cz/
Yalnesha Super, díky za tip! Jdu jí napsat 🙂 edit: Tak jsem právě zhlédla jejich nabídku oblečku a jsem naprosto nadšená. První pláštěnka, která se mi za xyz výrobků líbí! 🙂) Ještě jednou velice děkuji 🙂)