Kay Dobrá, Tarata zaktualizována a přidány nalezené Flery 😃 Pokud tu ještě někdo Fler má, ať se kouká ozvat! 😛
Salamandra Samantha: zvědavost a kdybys měla nějaké pěkné návody nebo odkazy tak budu šťastná Jako tvor tvořící nabízím malovaná trička - není problém jakýkoli nápad na textil realizovat
Samantha Salamandra: to záleží na co přesně - zkoušela jsem zatím spíš "žvížátka" a na to se toho dá sehnat dost po googlu - pokud ti nevadí návod anglicky já zjistila, že těm českým rozumím mnohem hůř XD
Tarata Tak jo, pochlebím se: Dělala jsem vlkodaví obojky. Spíše zdobila jsem. Obojky jsem sehnala již hotové, jen jsem je musela zakrátit. Byly tak dlouhé, že jsem je mohla nosit jako opasek. To asi byly obojk na medvědy a ne na psi A to není vše vážení. Ryla jsem do rohoviny a vyrobila přívěsek lišky. Naznala jsem, že rohovina je pro výrobu velmi sympatický materiál. Už se mi válí doma tři kravské rohy. Doufám, že je brzy zpracuji. A tak jsem si hrála a vyrobila si rohatou čelenku. Je na o použita kůže, tygří oči, měděný drát, měděné plíšky, kožešina z nutrie a rohová kost z kozy Ještě jsem chtěla uvést mé flér účty: http://www.fler.cz/lovec-tarata -na bižu http://www.fler.cz/ardaroth -tento mám dohromady s mamkou. Věci s psí tematikou. Ale zatím tam nic nemáme. Nechce se mi to nafotit
Skyrra Tiež sa musím trošku pochváliť . V poslednom čase ma chytili ľudové motívy a totálne som sa zamilovala do modrotlače . Tou sa samozrejme aj inšpirujem v mojej tvorbe. Malá ochutnávka -
Eleweth kdyžtak poprosím o přidání mého Fler linku http://www.fler.cz/eleweth zatím tam sice nic nemám, ale plánuje se, plánuje
Skyrra Tarata, veru je čo zbožňovať, modrotlač je niečo dokonalé . Inak, tieto dva náhrdelníky sa u mňa dlho neohriali, hneď sa predali... no určite plánujem ďalšie vzory . Ďakujééém!
Tarata Skyrra: Já kdysy byla v museu modrotisku. Konkrétně je to rodinný domek, kde se již po mnoho generací tento modrotisk provozuje do dnes a pořád tradiční technikou. Bylo to fakt zajímavý. Strávila bych tam s nimi klidně celý den Jsem zvědavá na další výtvory. Kdybych takové věci nosila, tak bych si hned jeden zamluvila
Yeyra Tak jsem v poslední době začala opět víc tvořit a zde jsou nějaké výsledky: při výrobě jsem použila pravou březovou kůru jedna z mnoha vytvořených záložek do knihy AŤ ŽIJE PAPÍR!!! PS: vše dostuné na mém Fleru.
Kay Tak já se taky pochlupím! Lebky od Taraty mi zkrátka nepřestaly vrtat hlavou, až jsem to nakonec musela zkusit také 😛 První trochu jednodušší, pro Shadowa, plánuji jich pár barevnějších! 😃
Tarata Yeyra: Ty tvoje rybky jsou úžasný Škoda, že nenosím náušnice Kayrea: Shadow liška Zaujaly mě ty očka. Ty jsi vyráběla?
Kay Tarata: Jup, byl s nimi celkem boj, ale podařilo se 😃 Trochu jsem si pohledala, a byť to úplně nevyšlo dle mých představ -formou mi nakonec byl plastový obal od nějaké cukrovinky ve tvaru oční bulvy - a moc šikovně jsem si špatně smíchala pryskyřici a tak jsou trochu měkčí než by měly být 😃 To mi připomíná dotaz, který jsem sem chtěla směřovat - nenapadá vás jakýkoli předmět, který mi se dal opakovaně využít jako forma na půlkouli? Co jsem googlila tak byla nejideálnější plastová paleta z takového plastu podobného plastovým kelímkům, jenže v papírnictvích v okolí je to očividně velká neznámá O.o
Tarata No nejideálnější je latexová, kterou si sama vyliješ. Potom se dají používat různé naběračky a odměrky od kávy, léků a pod
Drasauri Děkuji Taratě (nevím jak skloňovat, omlouvám se) za úžasný přívěšek na krk! Dnes přišel a už mi visí na krku. 🙂 šťastná jako blecha
Drasauri Já jsem si to jednou takhle přečetla a bohužel mi to uvíznulo v hlavě, ale už jsem to opravila. Stejně jako Kyanasuri čtu automaticky Kyasanauri, špatně se to odnaučuje, jsem na to trubka. 😃