Kyasanuri: obdivuji jak někdo dokáže udělat něco jednoduchého tak aby to vypadalo dobře. A k lišce? mě je jí tak líto :-o ovšem když obrázek vzbuzuje emoce znamená to že je dobrý. Konící jsou podle mě oba na stejno, možná se mi líbí víc i ten akrylem.
Niki: Tak tohle je povedené, z tohohle obrázku mám skoro strach, obzvlášť kočka má takový zlověstný výraz. Chválím.
Slaya: přijde mi to příliš složité, ztrácím se v tom, barevné by to ovšem mohlo vypadat jinak.
Fey: Ty brďo, jak tohle děláš? počítač nebo tuš? Dost mě to oslovilo a komentář k tý kočce je dokonalej :-D
BlueArrow: Letadlo jsem zkoušela kreslit jednou a skončilo to jako dětská patlanina, takže : klobouk dolů (a to že ho teď na sobě vážně mám)
Albion: ten kočičák vypadá jako že každou chvíli skočí dolů a půjde někomu něco provést
Honzdir: Chtělo by to vím detailu a konkrétnosti, takhle naprosto nejde poznat co je to za místo
Imala: jéééé :-) to je tak správně mysticko-divoký, obdarovaný musel mít radost. a k druhému obrázku, vlastně i k prvnímu - obdivuji tě jak dokážeš vyjádřit nadýchanou chlupatost :-)
Sargas: Na to že chibíky nemám ráda, tenhle obrázek má vtip