Nejsem si jistá, jestli už jsem sem něčím někdy přispívala, ale tentokrát neodolám
V ACEO výměnách jsem navrhla téma pro příští výměnu Jezdce apokalypsy, ale nedalo mi to a kartičky inspirované tímhle tématem jsem zrealizovala hned:

Zleva jdou takto:
Nákaza je pro DarthMischee; kreslila jsem ji ve škole, kdy jsem ještě trpěla utkvělou představou, že Nákaza má černého koně a Hladomor bílého (podle čehož obě kartičky vypadají); samozřejmě je to naopak, haha. Pro záchranu jsem přidala bílé mouchy, jinak rozkládající se tělo, tady je symbolika myslím docela jasná.
Hladomor je pro TransparentGhost; má tam trochu moc bílé, důvod je zmíněný výše, ale tak nějak mi to nevadí. Charakter je krásně černobílý (v mém podání trochu vychrtlý, hádejte proč) a to jednoduché černobílé pozadí mi k němu prostě pasovalo, proto už jsem ho nijak dál nerozváděla.
Válka je pro Silverybeast a tady už jsem se s barvami trefila
Hořící obloha, mrtvá země, krev, charakter v brnění, zase jasná věc.
No a Smrt je pro Inku-inku; je to jediná kartička, kde se nevyskytuje krev, protože Smrt podle mě nepřináší na rozdíl od ostatních Jezdců destrukci, nýbrž mír - sklízí, co ostatní zaseli. Nějaké ty kosti, zbloudilé duše, mrtvý strom v pozadí, prohozené barvy oblohy a země (černé nebe a bílá zem), atd....
Ráda si vyslechnu názory na zpracování jak po stránce technické, tak nápadové 
(Pro větší verzi stačí kliknout na obrázek nebo se vyskytuje na DeviantArtu).