Niara Niki: no páni, jen čumim!!! Opravdu krásné Textura peří, nadýchanost...paráda.Jen si říkám, jestli ta noha není nějaká...krátká?
Shareaza Potřebuju poradit http://www.jpeg.cz/images/211_srst.jpg Mám lineart a srst ale nevím jestli to k sobě pasuje. Mám ho nechat a nebo ho dát pryč?
Celena Shareaza: Hm... Mě se to líbí, ale raději si počkej na posouzení od někoho jiného, než šílence co nemůže spát a dělá bordel (ale i když je to fialová, tak se mi fakt líbí )
Laire jejda člověk tu dva dny není a tu se stane věcííí! Začneme s Crateris: To svítidlo je dost dobré. Jinak klauzury jsem z celé duše nesnášela,jelikož naše porota dost nadržovala. A toluen? Studovala jsem malbu na sklo - barvy na bázi terpentýnu, mytí skla toluenem a místnost 3x6 metrů a v ní deset lidí u stolečků a dost chabá okna To byly praxe panečku! Niki: Páč (čáp) se mi velice páčí Oceňuju propracovanost i pózu. Honzdir: Atmosféra toho obrázku je jasně rozpoznatelná, jen palá připomínka, krk draka je přespříliš rovný, jako kdyby spolknul pravítko. Jinak já osobně se tuší bojím dělat cokoliv kromě obrysů takže klobouk dolů Shareaza: Na koně máš opravdu talent, je vidět že k nim chováš vřelé city. K tomu rozpracovanému - je pravda že ta hříva s lineartem vypadá divně, nicméně aby si to celé takhle stínovala s tím bude dost práce, skus kompromis a nechat linie jen na důležitých místech (obličej atp.), nevím jak to bude vypadat ale zkusit to můžeš Celena: hvězdovité to opravdu je ale (nevím jestli to třeba není skenem) chtělo by to přechod do tmavší (více vesmírné) modři. Imala: to je nakreslené?? myslela jsem že je to vyfocená socha Omlouvám se že vypisuji román ale nedalo mi to k něčemu se nevyjádřit :-)
Ergien Shareaza: ja bych lineart nechala 😃 minimalne zatim ^^ kdyz si ho nechas v samostatne vrstve, tak ho muzes kdykoliv odstranit, ale zatim ti muze alespon pomoct s vybarvovanim a az to dodelas, tak uvidis, jestli to vypada lip s nim nebo bez 🙂
Shareaza Dragea: ne je to z dA a někdo si to ušil a esi se budu nudit tak si taky takovu ušiju XD (teda rohatou)
Shareaza Využila jsem všechny vaše rady a pokračuju nějak takhle, co vy na to ? http://www.jpeg.cz/images/952_6.jpg
Shareaza Sem si to pěkně pohnojila bo na krku má srst vlnitou a na tom hřbetě, jak jsem ji dělala tak mi vlny nešly. Už jsem myslela že to budu dělat znova XD