Destiny dekuji dekuji ... ja se zblaznil do tanku diky world of tanks ... a moje silenstvi asi bude pokracovat asi jeste dlouho
Niki Mha, já vlastně ještě neprotlačovala toto, skoro jsem na ni zapomněla a to jsem ji chtěla nějak dodělat X) Moje malá vodotěsná slečna :3
Lelix Niki: opravdu zvláštní, dla sis tím hodně práce - ty detaily! Jen se mi po anatomické stránce nezdá to břicho - ačkoli je těžké si vůbec všimnout, že něco nesedí, když jsou tam ty všemožné ornamenty ^^
Niki Jup, má ho dlouhé 😃 Bohužel mě nenapadlo, jak udělat správně deformaci trupu, mořskou pannu jsem kreslila poprvé v životě, a navíc s motorkem :3 Ten "iluzionirní" rozkrok má posunutý ještě o to níž, aby tam neměla ďuru, ale kdo ví X)
Niki Já si s tebou klidně zahraju, stejnak jsem to měla v plánu 😛 To je ruský, ny? (vyzná se spíš v kavalérii z CoHu...) Roxy: Hihiii, děkuji, já právě taky a takhle to dopadlo... Doufám, že je aspoň z nerezu 😃
Destiny ten nemecky je, ale maus to neni ... ale si blizko, tenhle tank mel pouzivat vez z mause, nebo jeste jinou
Destiny ale prosimte ... rate mel byt 5x vetsi s dvema lodnima kanonama 😃 ... ale trfil si to ... tohle je E100 z roku 1945 gratulace ale docela ste dumali ... mam si zase neco pripravit?