Nachi Isilwen: Jé, žirafa! Myslím, že je povedená, jen si ale dej pozor na proporce (úzké a poměrně krátké nohy oproti dost mohutnému krku a hlavě,...). Hrozně se mi ale líbí ty vousky na bradě XD Jsem zvědavá, jak bude vypadat s pozadím
Eleweth Taky sem zas něco hodím Další commission pro Saurro - tentokrát její vlčí charakter 🙂 ACEO pro Suentu z DA. Moje první ACEO malované kompletně akrylem... Rychlý sketch pro FlashLioness z DA ACEO pro Whitespiritwolf z DA ACEO pro Whitespiritwolf z DA
BlueArrow Kdybych já tak uměla takhle rychle skicovat, to by se mi hned žilo líp... opět jeden portalový fanart ode mě:
Nachi Dnes jsem byla v ZOO kvůli zkoušce (ach jo, kdy naposled jsme platili za vstup 30,- zasněná), a tak jsem potom využila příležitosti jít trochu kreslit. Kreslit podle živých zvířat jsem zkoušela teprve podruhé, ale je to vážně sranda ^^
Diarsie Nachi: sú nádherné, nevadilo ti že zvieratá sa hýbali? Ja som skúšala nakresliť svojho labradora, (keď bol napočudovanie pokjný) poviem rovno že som to vzdala pri hlave😃 keď sa mi otočil chrbtom
Nachi Diana: Děkuju 🙂 To mi samozřejmě vadilo 😃 Snažila jsem se ale vybírat taková, která vypadala, že se budou hýbat jen přiměřeně (ale ono i neustálé otáčení hlavou člověku dost ztíží práci). Když mi tam někdo začal pochodovat, tak jsem to prostě vzdala. V ZOO ale mají dost zvířat na to, abych si mohle vybírat 😉
Niki Jop, tak ty skicy jsou vážně super, obdivuji, že jdou ta zvířata hlavně zcela jednoznačně identifikovat 😃