Bluerrion Eleweth: tvoji vlci sa mi nehorazne páčia 🙂 lubi sa mi ich anatomia a tá chlpatosť srsti..klaniam sa ti...a ta islustracia je fakt úža.😃 keby som aj ja vedela takto kreslit vlkov 😃 to by bolo 😃D
Eleweth Bluerrion: Juj, děkuji moc za krásný komentář mě se zase hrozně líbí tvoji draci a specielně tvá digi tvorba, to bych zas ráda uměla já 😃
Bluerrion Nemáš začo 😃 ja neviem kritizovať, jedine viem tak frflať ale pri tomto sa nedá 😃 je to fakt pekné 🙂
Isilwen Taky sem dávám jeden můj výtvor je to sice rak, ale asi by nebyl přijat na info tak ho dávám aspoň sem a prosím skuste ignorovat aspoň ty přední tlapy a ocas😃 děkuji
Ilya Tracey: wheeeee dvojzoborožec indický! můj nejoblíbenější exponát pražské zoo! :D a jak krásně namalovaný :D
Tracey Dekuji za komentare 🙂 Aspon si kazdy z vas vybral toho praveho. A koho mam nakreslit priste? 🙂
Saurro Tracy: krásnych vtákov je namraky budeš mať čo robiť 😃 ale tak napr. Rajka alebo Kardinál červený, tiež nie sú zlé
Dra Můj první pokus o klokana. Zatím jen hlava, ale i tak mi to dalo zabrat. Jeden by nevěřil, jak těžké zvíře to je.
Dra Dobrman dal asi víc práce a vypadá moc pěkně, ale vede u mě Garfield! Toho kocoura miluju a navíc, my kočkovití musíme držet při sobě. XD
Yeyra No, nevím, jestli je nejvhodnější tu s tímhle spamovat, ale nedá mi to. Pokud znáte můj Sahel, máte jedinečnou šanci zapojit se do Otisku čtenáře (=soutěže). Cílem je vymyslet co nejzajímavější a nejoriginálnější druh antilopy. Více informací zde
Imala Yeyra. Sice nevím zda bych účastnila, ale asi ti tam trochu haprují termíny uzávěrka 30. dubna a rozhodnutí 7. dubna