BlueArrow Catherine: no, mě po nějaké době na něm hrozně štvou ty vlasy, víceméně jsem si je domýšlela a nevypadají tak, jak by měly, budu to muset napravit nějakým dalším obrázkem ale jestli jde poznat, tak jsem ráda, protože to je úspěch
Shareaza http://ladyshareaza.deviantart.com/#/d3hwfty a je to něco mezi naším starokladrubským koněm a frísem koňákům možná neunikla internetová hra www.howrse.cz - hráči si tam mohou namalovat vlastní portrét koně ale bohužel je to jen pro hráče, co tam sou dlouho a nebo mají dost herních peněz na zaplacení použití obrázků - to sem se dozvěděla až po tom, co sem si tohle namalovala, chjo.. moje nadšení pak pěkně splasklo a já mám chuť hru odpískat - škoda že neudělaly něco podobného spíš s draky a bájnými tvory (jestli to někdo hrajete tak mě tam najdete normálně pod stejným nickem jako tady na infu 😃)
Kyasanuri Z dnešní sólo návštěvy v čajovně. Abych si taky připomněla, co je to tužka a jak se s ní dělá. Potěšilo mě, že jsem zas tak moc nezakrněla, ale digi je digi, teda aspoň pro mě, takže i tenhle se dočká nejspíš digituningu 😃
Catherine Musím se taky trochu pochlubit - snažila jsem se vylepšit kovové stínování... mno a nemohla jsme si odpustit dalšího rytíře ve zbroji 😃
Ilya Catherine: Je to moc pěkné, působí to na mě jako ilustrace k nějaké báji 🙂) Taková jak má být, důstojná, oslavující a působivá 🙂 Ale přece jen... rýpal skrytý v mé hlavě by řekl, že se pod množstvím detailů ztrácí proporce postavy...
Ridira Ilya: To bude možná tím, že je to všechno v "jedné barvě" tedy černobílé. Kdyby to bylo barevně vynikly by i nějaké ty proporce. Cathrine: Mě se to moc líbí, ale zkus se taky jednou zaměřit i na nějaké pozadí. Postava je předetailovaná, což by tak nevadilo ale pozadí zas trpí Možná jsi ho měla nechat radši jen bílé. Aspoň ten šutřík, na kterém má tu nohu mohl mít aspoň nějakou šutrovou strukturu.
Catherine Ilya: Ty detaily náčrtu se ztratí vždycky. Tady je problém jednak té barvy a jednak toho, že kovovému lesku sluší spíš (jak už jem zjistila) určitá pospolitost plochy... takhle je to prostě jen černobíle flekaté můžou za to ty detaily EDIT: Jo a skrývání špatných proporcí je jeden z důležitých aspektů, proč mám ráda brnění Ridira: U tohohle už jsem vážně CHTĚLA udělat pozadí... ale zase jsem si netroufla, poněvadž jsem nebyla schopná vymyslet něco, co by se k tomu hodilo... aah, kruci, příště už to vážně udělám! A děkuji oběma za konstruktivní kritiku
Rasha Tak já se také pokusím něčím pochlubit... páč zrovna na tohle jsem hrdá :3 můj novej charakter. Mee. Démon/patron.
Chakitis tak se taky pochlubim. Jedna se o darek pro mamku, je to jeji pes Kim (rasou tibetsky terier) a z obrazku byla nadsena
Ilya Tož když se tu tak rozjela nedračí tvorba, také přispěji svou troškou do mlýna Téma: členové Draci.info x) neumím kreslit portrétyy! ...ale moje oběť se v tom poznala