Lili Je to síce drak,ale neviem či to dať do tvorby,tak to dávam aspoň sem Je to rýchlovka,viac-menej z mojej hlavy a mojou obľúbenou technikou: Ceruzková skica a vyfarbené v PSku.
Drimwisible Obrázok pre mamu k jej narodeninám. Aj keď ich vlastne nemala, lebo oslavuje 29.2. xD Maľované temperami na plátno. http://fav.me/d3ayreo
Shareaza Ve škole nám rozdali čtvrtku stoprocentní buničiny s tím, že na to máme něco udělat a musí se to týkat papíru. Tak mě napadl Ts´ai Lun jako takový hlavní vynálezce pokročilé výroby papíru. Zkoušela jsem tam udělat i jeho jméno ale nejsem si stoprocentně jistá, jestli je to dobře. Naštěstí profesorka čínsky neumí, tak je to v pohodě 😃
Dragonis Další z mých pastelových kreací...zatím mám ale sadu pouze 12-ti barev, což je nicmoc...ale bude jich brzy více Na reálnost se moc nedívejte. perspektiva se zdá být trochu pokroucená...ono to taky trochu způsobuje křivé vyfocení.
Bluerrion E.T len tak pre nudu http://fc03.deviantart.net/fs70/i/2011/056/b/1/thane_by_allagar-d3adkd9.jpg
Niki Bafiky baf, je tu drak! No jo, zase kecám X) Loňský obrázek pro kalendář o zvířatech, který se nakonec nekonal, grrr... Tak ho aspoň čeká výstava myslím 😃 Pro ty, co z mého patlání nepoznali, tak se jedná o MUFLONA bhuhahaaa ďábelský smích
Draggy Nom, tak tenhle muflon má tlamičku k sežrání... no vlastně celej kukuč i s očima,které se pro mě nepochopitelným způsobem lesknou jako opravdový... fakt smekám,já už ze samého dračího čmárání nesesmolím ani něco,co připomíná koně 🙂
Honzdir O víkendu v noci ze soboty na neděli jsem ještě s několilka přáteli šel dělat light graffiti, sice jsme žádného draka neudělali, ale i tak si myslím že vyšly dobré věci
Fey Honzdir: vypada to dobre, ale mohlo to byt napdaitejsi, treba jako ten posledni. to jste svitili normalni baterkou, nebo se to dela necim specialnim?
Honzdir Používali jsme normální baterky. A nápaditější určitě ještě budou, nápadů je plno, jenom ne vždy je na všechno čas. Edit: Další uploady
Honzdir Jo, postavíš foťák na stativ, nastavíš dlouhou expozici (my měli 30 vteřin nebo 15 vteřin) a pak už jenom pobíháš a máváš baterkami tak aby to vytvořilo nějaký obrazec