Dostala jsem takový nápad. Je to dost rozsáhlý projekt, proto se raději ptám na názory, než se to začne nějak rozhýbávat, jestli o to bude vůbec zájem... Jedná se v podstatě o tvoření světa a převážně psaní příběhů o něm, proto to taky píšu sem. Koukala jsem, že tady na infu už několik spisovatelských projektů bylo. V praxi by to vypadalo, že ten kdo by chtěl, by vytvořil nějaké území, které by bylo nějak propracované. Do toho území by potom on nebo někdo jiný mohl začít psát příběhy. Tak by se třebas mohly, po domluvě autorů, jednotlivé postavy setkávat, nebo i příběhy prolínat a spojovat stejnými událostmi, například nějakým svátkem, nebo zplašením zvířat na tržišti. Nemuselo by to ale být jenom o psaní. Jsou tu i další možnosti. Mapy, nové rasy a druhy nebo hystorie atd... Myslela jsem, kdyby se to rozeběhlo, mohla bych dát jednotlivé dílky map od členů dohromady a udělat tak jeden velký kontynent.
Je to opravdu velký projekt, a jestli o něj nebude zájem nemá cenu ho ani rozjíždět... ale myslím si, že by to mohlo být zajímavé. Co si o tom myslíte? A doufám že nevadí, že tady řeším takovéhle věci...