Yeyra: Ex deus machina je kapitola sama o sobě
Nevím, kolik máš v příběhu DEM, ale když se to tak vezme, já jich budu mít ve svém asi dost. Takže se tím zase tak netrap, ale piš od srdce.
Připadá mi to, jako bys o svých postavách pochybovala.
V mém příběhu vystupují tři hlavní postavy a trvalo mi docela dlouho, než jsem se spokojila s jejich charaktery. Před několika dny jsem dokonce jednu z postav ještě přejmenovala, konkrétně původního plukovníka Hawse McGoldwynna na Kea McGoldwynn, což mi zní daleko lépe. A pak jsem ještě kvůli tomu jménu upravovala původ postavy, respektive jsem tuhle postavu domýšlela obráceně, vymyslela jsem si jméno Kea, které mě napadlo Bůh ví jak, a hledala jsem na Wikipedii, kde jsem se dozvěděla, že Kea je název papouška, který žije na Jižním ostrově Zélandu, a že jeho název pochází z Maorštiny, kde znamená pozoruhodný. Pak jsem pátrala po tom, jak mohu tohoto hrdinu učinit pozoruhodným a došla jsem k závěru, že nejlepší bude, když on něco třeba řekne a tím vnukne ostatním nápad. Může to říct třeba jen jako ironii, ale v podstatě půjde o to, že to bude pozoruhodné. Snad se mi to nějak povede napsat podle mých představ.
Gratuluji k 50 stránkám.
U mě to vypadá tak, že mě krize nejspíš už opouští. Včera jsem si sedla k PC a dala jsem dohromady text, který je složený z asi pěti dokumentů, a výsledek má, použitelný výsledek má 17 stran.
Takže se pomalu blížím k 20. Za čtyři roky, to ujde.