Dramida: Takže, abych se přiznala, můj příběh vznikl vytvořením postavy a její následné dání do jiného příběhu. (Nejdříve to byl Harry Potter a Lotr a pak už to celé jelo) Vymyslela jsem věci, které se mi líbily, které jsem nechtěla zapomenout a které jsem chtěla šířit dál. Nakonec z toho vyšel příběh, který, když se pozmění a dá se do jiného světa, nikdo prakticky nepozná, že tak trochu kopíruji.
Ale ujišťuji vás, že nic, kromě Ga'thurilu a Lachtedu, nepřipomíná výše zmíněné příběhy.
A co se týče Ga'thurilu. Nejdříve jsem měla vymyšleno asi jednadvacet úlomků, ale jak nad tím přemýšlím, je to doopravdy hodně, takže to zmenším spíše na číslo okolo deseti. Pak ty meče, které kopírují Ga'thuril nemají nějak zvláštní schopnosti...Jelikož než se zlomil, prakticky kouzelný nebyl, měl jen zářící kameny. U vzhledu bude nejlepší, když jsem hodím obrázek. Zde je
Ano nad tím se zamýšlím už hodně dlouho. Fieři nemají pevné tělo, můžou si však vytvořit pevnou schránku, takže můžou vypadat jako lidé. Pokud přece jen chtějí být lidmi, musí odhodit svou moc. Prakticky se musí zbavit své podstaty – tím i to, čím je jejich krev tak zvláštní (krev jsem si vybrala kvůli tomu, že je nejdůležitější tekutinou v těle a tak může být i příčinou moci). Jen ti s nejsilnější myslí a vůlí, si dokáží udělat přechodné pevné tělo, tak jak má být (pak je tu ještě věc, že se ostatní báli to zkoušet, jelikož je zakázané to zkoušet, jelikož vytvořením pevného těla se bere jako vměšování se do záležitostí ostatních tvorů. Jako bytosti, které se objeví a hned zmizí stejně jako přeludy – to povoleno je). Ale za celých těch deset tisíc let se to stalo jen jednou – se zakladatelkou rodu Wyonah. Ta se odvážila vměšovat se, i když hrozil trest smrti. Sama nechala poslat Godwinovi ty kameny a ochraňovala. A to jen kvůli tomu, že se do něj zamilovala. Kvůli němu byla ochotná riskovat smrt. Ale proč si nevzala svou moc? Protože, i když nesnášela fierskou společnost, nechtěla přijít o svou matku. A když by se zbavila své moci, stala by se obyčejným smrtelníkem, a tak by už neměla možnost s ní promluvit, aniž by jí hrozila smrt. Díky tomu, že Wyonah si nechala na přechodnou dobu pevné tělo, mohla se narodit její dcera (i když to nebyla Gaia). Teď však je otázka proč v tomto rodu není více příslušníků? Je to tak, že když se o tomto ostatní fieři dozvěděli, chtěli ji a její dceru, která za nic nemohla, potrestat. Proto prokleli Wyonah a všechny její potomky, že nikdy nemůže žít více než jeden příslušník tohoto rodu. Nechtěli ho vyhladit, jelikož se jim to hodilo. Prostřednictvím tohoto rodu totiž mohli remcat do záležitostí ostatních. Prokletí neslo i jednu výhodu. Příslušník tohoto rodu mohl zemřít jen při narození svého potomka. (až do Gaiy, ale tam je spousta dalších věcí, které to ovlivňují, např. její minulý život, věk, kdy se jí narodila dcera, to, že byla vychovávána na Zemi – to se vlastně vyskytly dvě osoby, které mohli Lachted aktivovat, ale o to, aby byla jen jedna, se postarali jiní
). Samozřejmě být polovičním fierem má i výhody – je to částečná jejich moc, Heh. Doufám, že jsem něco nevynechala a taky že je to pochopitelně napsané. Zrovna v této oblasti je to celkem zamotané.