Tak jak vidím, tak jsem špatně řekla, odkud tato zvířata jsou. Je to měsíc jiné planety. Asi vím, jak to vzniklo. Jak jsem psala, že to navazuje na Vznik Ochránce. Je to jen částečně. Tato povídka má vliv na jiný svět (a to příchod elfů do Wereldianu. Je to sice jiná povídka, ale navazuje na tamtu).
Dramida: U Kalchiaka mi taky nesedí ta blána, ale on sám je spíše kombinací koně a plaza. Nemá srst, spíše takové tvrdé pláty (jsou tam nakresleny) a kůži. Ale jinak žije v normálních (listnatých nebo jehličnatých) lesích.
Ani mi nedošlo, že slovo Klustius naznačuje, že jde o koně. Toto jméno jsem totiž vytvořila od slova clustiae (velšsky uši). A opět se jedná o kombinaci plaza (spíše draka) a savce (kočkovitá šelma). Má krátkou srst (asi jako lev) a žije poblíž moře někde na skalnatějších až rovinatějších územích.
Jinak spíš jsem čekala, že Vás bude zarážet ta dlouhá ruka u Minrena. Ale je to schválně. Spíš jsem se chtěla zeptat: Může běhat po čtyřech?
A taky tam je pokus o Wereldianskou věž Gayden, ale drakužel to je velice nepřehledný a nejsou tam vidět ty stromy)