[smazaný] Jj..u nás draků to při skládání křídel funguje většinou přesně tak jako u velkejch dravejch ptáků. Jen je třeba mít na paměti, že dračí křídla je vlastně další pár rukou se vším všudy
Aivael Hm. Já kreslím prsty podle druhu. A na co je drak určenej. U inteligentních, kreslím na předníích nouhou 5 prstů na zadních čtyři
Scalie Většinou na předních 3+palec a nma zadních 3..... K těm složeným křídlům: Mně ani tak problémy nedělají prsty, jako spíš ta zmuchlaná blána mezi nima...
[smazaný] Lidi, škoda že nemám scanner! Jenže to nejhezčí co jsem nakreslila stejně nemám. To bylo většinou do památníků.
[smazaný] Jo tak to je přesný. Já si vždycky myslím, že už je to hotový, ale ještě támhle čára, semhle stín, tady to vypadá divně a támhle to chce trochu umáznout. No a nakonec zjistím, že by bylo pomalu lepší to namalovat znova
Drago No pro mne je jednoznacne tezsi obrazek vubec zacit... vetsinou si nakreslim treba jen hlavu a pak mam uplne prazdno...
Trin U mě je někdy problém tzv. chytnout slinu Maluju furt dokola a nikdy nejsem spokojená A u mě je těžší začít.
[smazaný] Jednoznačne dokončiť obrázok. Stále je čo opravovať a úplne dokončený obrázok u mňa akoby stratil čaro, nájdem na ňom veľa chýb a tak. Ale obrázok v tvorivom procese pre mňa skrýva úžasné čaro, i keď napríklad nevyzerá nejak úchvatne.
[smazaný] Já málokdy vůbec začnu. Pro mě je horší začít. To musím mít náladu. A musím uznat, že kreslím spíš koně. Draky jen málo. A většinou všechny obrázky rozdám.
Trin Koně mají s draky hodně společného, podle mého názoru. Především jsou krásní. Ale koně moc nekreslím a když už tak jednorožce