Nekotsuki: No to je prave tak trochu pojistene tim, ze nejdriv zakazikovi ukazes skicu a on se k ni muze vyjadrit. Navic dotycny uz jiste zna tvuj styl, tak trochu vi co ma co se tyce techniky cekat😉 Myslim, ze naprosta vetsina je ve finale spokojena, ale samozrejme stat se muze 🙂
Dragonia: No samozrejme! Obcas me prepadne az depka, ze mam pred sebou spoustu commission a nic "jen tak" si jeste dlouho neudelam :/ Ale na druhou stranu me stejne bavi i obrazky na zakazku. Je tezke se do toho nekdy dokopat, ale kdyz uz jsem v tvoreni tak je to super🙂 Presto uz asi zadne commission prijimat nebudu, "jen" dodelam stavajici a slus... (kdyz me se ale tak blbe rika ne...)
Je to pro me neco mezi praci a zabavou. Vydelat se tim neda, kdybych si to mela prepocitat na hodiny tak je to hodne slabe (navic dolar stale klesa). Spis to beru jako prilezitost pro ty, kteri by obrazek vazne radi meli a vi, ze na zadosti proste nemam cas :/ Nejvetsi odmenou je stejne vzdycky pochvala od zakaznika 🙂)
Kitty: Ja jsem zatim mela jen pozitivni vysledky🙂 Nakupuju hlavne vytvarne potreby, ktere se u nas nedaji sehnat, ale je tam opravdu vsechno mozne (treba veci s Draky je tam kupa).
Taky jsem tam koupila krasny privesek s pavem ;D