[smazaný] Vida...tužková alchymie. To jsem rád, že to tu tak pěkně funguje a řeší se problémy...já používám nejčastěji taky číslo 2 ale i 3
[smazaný] ja 2HB rozlomenu na polovicu celu dokusanu a zlepenu lepiacou paskou ale je skvela nejlepsia ceruzka na svete vzdy ju ppred kreslenim pobozkam
[smazaný] S tím kousáním...uz jste to nekdy zkouseli s tuzkou,která má plechový drzátko na gumu?...Ríkám vám,neni to príjemný...
Dragarta Já teda nemám tužek nikdy dost...pokaždé když jdu do papírnictví musím nějaké přikoupit...musím je mít všude...když dostanu nápad musím mít po ruce tužku abych ho mohla nakreslit....to potom taky vypadá...třeba ve školním pouzdře jich mám asi 15:-) Jaké všelijaké techniky už jste na draky zkoušeli???
Albion akvarel uhel tempery tužky sépie suchá pastel olej vodovky koláže spreje balakril pastelky a fixi...
Dragarta Já teda vyzkoušela vše co mi přišlo do spárů...tužky,pastelky,akvarelky,akvarelové barvy,tempery,fixy,rudky,uhly,suchý pastel,olejový pastel,anilinky,gelovky,linoryt,suchá jehla,perokresba,lavírka,PC... Každá technika má své plusy a mínusy...a různí draci vypadají různou technikou dobře...
Tralalea Linoryt, dřevoryt, tužka, pastelky, suché pastely, giocondy, suchá jehla, Photoshop, koláž...
[smazaný] Linoryt,suchá jehla,olejo malba,tužky, pastelky,fixy,aquarely,uhel,hrudka,PC, slepování,vyšívání,sprej,hlína,modelína, vodovky,tempery,křídy,mastný pastely, barvy na sklo,tetovací barvy,neonový barvy,vosk,škrábání,koláž...a ještě něco...
[smazaný] hm nic nez ceruzka...nemam na to prasule dokonca nemam dost ani na plasticku gumu...ledva naskrabem na skenovanie a na nove papiere
Dragarta úplně obyčejný papír zase není tak drahej....klidně zkus i baličák... to zvládneš...když si to předkreslíš a potom budeš postupovat tuží z horního levého rohu do pravého dolního tak nic nerozmázneš
[smazaný] Já ty techniky vyskoušela jen díky jedné věci...ZUŠu Evy Randové!(A vlastní vtíravosti v dostávání penízků na domácí potřeby k malbě)
Dragarta Mulder: určitě stojí za to si vyzkoušet něco new...levného...třeba pastelky,tuž je taky v pohodě a za pár korun....