[smazaný] V tom okně pro uložení je dole taková nabídka roletka "uložit jako typ" a tam musíš zvolit GIF. Pak by to mělo jít.
Dragarta Nemáte někdo zkušenosti s americkou retuší??? Mám ji a chtěla bych se to naučit. Postřiky na kapoty aut a motorky vypadají s draky úchvatně...
[smazaný] Dragarta: Mněla jsem knihu z edice ve které byla taky americká retuš.... Našla jsem to jednoduše v knihovně.... Kniha se jmenuje: Jak na to - Americká retuš
Trin Většínou mi dělá problémy nakreslit oko draka. Působí vždy moc lidsky. Jak kreslíte oči draků vy??
Albion já dělám oko podle samotného charakteru draka...pokuď chci záhadno zvolím nepropustnou lesklou kouli bez zornic znatelných na pohled...jinak pak prosvětluju...a čím je oko větší tím je drak většinou mladší...oči dělám lidské a pak je různě deformuju...je to věc kterou začínám...ale není to pravidlem
[smazaný] no ak je zrenica a velke oko zarucene ide o mladeho draka ale vecsinou volim oko bez zrenicky ktore je obklopene veeelmi tmavou ciernou krasne pri tom vinikne
Dragarta Je zvláštní jaké jsou kreslené oční víčka...někdy zleva doprava, jindy zhora dolů...tak jak to teda mají draci???Asi obojí podle mě...
[smazaný] no dragarta ja si myslim ze je to fakt uplne jedno ale osobne preferujem ludom podobne ale zalezi na stylu ale ked uz take zhora dolu(tym myslim ako su nakreslene ne ako sa zatvaraju)tak tie by som urcite spravil priesvitne...
[smazaný] Podle jedné mé poznámky to jde možná poznat-jako úplně první věc co vždy(tedy skoro(Lhota mi za to nadává))je právě oko.Podle oka tak dělám tvora
[smazaný] Ale vsetci zrejme uzname za najtazsie na celom drakovi je spravit ho tak aby vazeral originalne a nakreslit tie priblble kridla...boze je to strasne nakreslit ich(teda ak maju byt realisticke)ale podareny vysledok za to stoji...
Albion no na křídlech já se přímo vyžívám jelikož pro mě jsou to nejmenší...nejvíc člověka potrápí když má nápad ale nemůže ho zrealizovat--mě se stane že ne a ne nakreslit správně tělo..taklže ten drak pak vypadá jak paragraf...
[smazaný] No tě pic!Já mám představu a výsledek mě málem vždy zabije!Proto radši něco črtám a pak teprv přemýšlím.Tak vzniklo něco co jsem si strašně oblíbila!-duch hudby-přesněji...
Trin Ještě by mě zajímalo, jak kreslíte zuby, už mě otravuje dělat jen zahnuté trojůhelníčky, ale něco ,co je tak malé se jen špatně stínuje.
Albion zub není trojuhelníček..má tvar a objem..není to plošný obrazec může to být nepravidelně tlustý těleso kuželovitého původu různě zakřivené a ohnuté