[smazaný] Dragarta: Ale...tak z toho si nic nedělej. Nečekal jsem, ?e tě to rozhodí a jestli chce? tak si mů?e? na mě zařvat taky. Jsme draci a ti obvykle řvou ne
Jantara Hm, tak co říkáte na techniku kreslení temperama? Myslíte, ?e kdy? se to naskenuje do PC ?e to bude dobré? A co třeba na techniku pastelů?
Dragarta Jo jasně bude to dobré...taky tu mám naskenovaný něco temperama.Ale na skenování pastelu bacha...teda pokud nechce? mít barevnej skener
Jantara Dragarto - jo, díky. Ale takový barevný skener není k zahození, co třeba na něj rovnou ten obrázek namalvat?
Dragarta JD no to by vy?el ka?dej obrázek pěkně draho:-))) Rubína: Papír obyč ale gumy střídám plastickou a normal
Gretienem ja pouzivam tez nozmal papir a gumu nepouzivam bo ted kreslim centropenem heh🙂 ale to vi nevite...ale uz brzo sem je sem dam jes co je dostanu do pc🙂)
Jantara Rubíno - Obyč. papír nebo čtvrtku. Dobrá čtvrtka je taková ta hladká, ale je dražší. No a gumu pouze normální. Jen někdy plastickou.
Tralalea Také se chystám, ale ty jejich otázky se mi moc vyplňovat nechce... Tak - vyplněno, schváleno. Ještě si počkat měsíc...
[smazaný] Arambegil: ArtRage sice neznám, ale většinou je cesta následující: Soubor/Uložit jako..a v následujícím okně vybereš z nabídky v roletce příslušný formát. Divil bych se kdyby to bylo v ArtRage jinak
Olven Kdo miluje vodovky a nevadi mu ze nasledujici stranky jsou anglicky, jdete sem: http://www.watercolorpainting.com/ (stranka nalezena naprostou nahodou, kazdopadne se mrknete do sekce tutorialy treba konkretne na techniku vodovky a alkohol nebo vodovky a sul. Je to nadhera)