Dragarta Eloren: Pri obtahovani kresby ho muzes odrovnat uplne, hrot se ti ucpe. Taky se mi to stalo tak jsem presedlala na levnejsi variantu. Nicmene pokud mas multilinery kovove, melo by stacit kdyz si koupis novy 0,03 hrot a vymenis ho.
Eleweth Eloren: Tak to jinak nevím :/ Oki, tak já skočím příští týden do papíráku a pokud ho ještě budou mít, tak ti ho koupím a pošlu s foliema
Elóren Dragarta: Mno, to mě těší... ten ucpaný hrot nejde nějak spravit? Eleweth: Děkuju mockrát Pak napiš a já ti ho zaplatím.
Dragarta Eloren: Netusim, nezkousela jsem zatim. Ale teoreticky by to mohlo jit procistit nejakou tekutinou. Hrot teda vymenit nemuzes?
Elóren Hrot momentálně nemám za co vyměnit a Praha je daleko... nemáš aspoň tušení jakou tekutinou? Jestli je to stejně zničené tak můžu experimentovat.
Dragarta To prave nevim. Byt to na lihove bazi tak to vezmu lihem, ale je to na vodni a po zaschnuti vodou nerozmytelne
Eleweth Platba od Nenci už taky dorazila. Příští týden můžete vy, co jste zaplatili, očekávat folie na Ridiru teda ještě počkám.
Elóren Eleweth: Teď jsem si uvědomila... ten mikrofix, o kterém jsi mluvila, je 0,05 nebo 0,5? Jestli 0,5 tak ten neber, je moc široký...
Eleweth Eloren: 0,05 - neboj (nevím proč, ale vždycky napíšu 0,50 i když myslím tenhle tenoučký - pardon )
Nenci Eleweth: Uff, to se mi ulevilo . Pročítala jsem tu zpětně nejnovější příspěvky a měla nervy v kýblu -.-
Elda Aaaah nevim zda už se někdo ptal, nebo zda se to tu jakýmkoliv způsobem řešilo ale kočky se mi pověsily na stojan a převrátili plátno které se o kličku stojanu roztrhlo 🙁 ... Na tom plátně jsem měla téměř dokončenou olejomalbu. Jediný způsob opravy je sešití a podlepení s tím že se budu modlit aby větší nános oleje zakryl jizvu plátna.. :/ Ale!! než to udělám ptám se, zda někdo nemá lepší nápad na opravu mého spackaného "veledíla".
Eleweth Folie: Takže folie pro Samanthu (+Yeyru a Nenci), BlueArrow a Imalu jsou zabalené, dala jsem je rodičům a v průběhu příštího týdne je (snad) pošlou. 🙂 Eloren se v týdnu mrknu po tom lineru a pošlu posléze (pokud jej budou mít) s foliemi, jak jsme dohodnuté. Pro Shareazu a Ridiru mám folie ve skříňce poněvadž u Ridiry stále čekám na platbu a Shaeraze je předám osobně v březnu. 🙂
Imala Folie: Juchů, Česká pošta se vyznamenala. Hlásím příchod nepoškozených fólií. A jen technický dotaz pro ujištění; používá se ta drsnější strana
Eleweth Imala: Mno tak to jsem ráda, že dorazily a tak to je trochu logické - na tu lesklou bys nic nenakreslila Prosím všechny aby mi hlásili příchod folií, děkuji! x)
Eleweth Imala: Lesklou stranou nahoru - pomalouvanou dolu na pečicím papíru a plechu. 150stupňu, dokud se klíčenka nepřestane kroutit.
Samantha Folie: čeká na mě doporučená obálka, nic jiného nečekám, tak počítám, že pokud to nebude nějaká zrada tak je to ono 🙂
Elóren Eleweth: Je to až neuvěřitelné, ale folie dneska dorazily, díky moc Hned zítra s nimi zkusím něco vytvořit Netušíte akorát někdo, kde sehnat kroužky na klíče? Z těch mých nemůžu brát donekonečna
BlueArrow Taky mi folie taky přišly, aspoň jsem měla doma příjemné překvapení (až na to, že je pošťačka dala sousedce, ale s tim asi nic nenadělám) Ty kroužky by mě taky zajímaly