lindass: levná, ale celkem na omak příjemná látka je klasický fleece - mají ho v různých galanteriích a specializovaných obchodech v mnoha barvách, ustřihnou ti z velké role na požádání kolik chceš a dobře se s ním pracuje. Já mám ale radši takovou chlupatou látku, co prodávají u nás v Hradci pod názvem mikrovlákno - je to chlupaté, měkké a strašně příjemné na dotek 😃 ale barevná škála je omezenější a taky je dražší. Na vycpávání používám "vatelínové kuličky" - takový chumel malých kuliček, je to o hodně lepší než třeba vata, plyšák je pak takový nadýchaný (ne tvrdý jako u vaty) a nedělá to žmolky c: u nás mi je dali když jsem se ptala prostě na "náplň do plyšáků", takže si myslím, že by ti poradili c:
Tohle všechno se dá určitě nakoupit i po netu, jenže s tím nemám zkušenosti a tak nepomůžu.
Co se týče předloh, s tím bojuju nejvíc - jednoduché věci po jistém boji navrhnu z hlavy, ale na složité se chystám vyzkoušet software podobný tomu, v čem se děají vystřihovánky. Celkem hezký tutorial, jak udělat předlohu, je zde (sice na dinosaury ale nevadí 😃) http://fav.me/d4p25bh
Já jsem při svých plyšákových začátcích s tímhle vším hrozně bojovala (největší problém jsem měla s tím, zajít do obchodu s látkama a o nějakou si říct 😃), tak doufám, že to pomůže, klidně se ptej c: