Dragonia nooo ja jsem s analogem fotila naposled kdyz mi bylo asi pet. Pentax to byl 🙂 Vazeni, musim se vam pochlubit, ze jsem dostala nabidku delat modelku jednomu vybornemu fotografovi. Co vam budu povidat, lacna po atelierovych zkusenostech jsem prijala tak mi 17. drzte drapy at mi testovaci foceni dopadne co nejlepe. Fotkama se samozrejme pochlubim jakmile jen budu moci a taktez vam rada sdelim sve dojmy a zkusenosti 🙂
Dragonis Tak toto je už 11 let naše fenka německýho ovčáka, boužel je už hodně nemocná , ale sranda s ní je pořád ta ruka tam trošku vadí, ale vážne se mě nechtěla retušovat
Dragonia Dragonis:jj je pravda ze ruka dost vadi ale retusovalo by se to hodne sppatne. Barevna by nebyla? 🙂
Dragonis Dragonia: je fakt, že je taková veselejší, ale já mám poslední dobou takovou neveselou náladu.
Dragonia šédel: to ale vubec nevadi 🙂 vetsina fotografu zastava nazor ze analogove zrcadlovky jsou lepsi nez vsechny digitaly dohromady 🙂
Šedél tak to samozřejmě jsou ;o) ale ty bestie digiální začínají být docela dobrý. samozřejmě to závisí taky na tom, kdo s tím fotí
Šedél fotky sem vkládat neumim, tak aspoň odkaz na pár fotek pořízených většinou na starou dobrou Practiku. kritiku uvítám. http://picasaweb.google.cz/ScathachS/F#
Lili no je to fotené mobilom z auta takže kvalita nič moc ale mne sa to páči😃^^ samozrejme si to zväčšite prosím...
Šedél když už tady máte fotky svých mazlíčků, tak já taky půjdu se svou troškou do mlýna. je to obluda pekelná, černý žlutooký kříženec z útulku:o) http://picasaweb.google.cz/ScathachS/qsidkI?authkey=Gv1sRgCNHxgLy4ssaRlQE#5291214802570506130
Dragonia Rubby: pekne jen skoda ze je spatne zaostreny a trosku rozmazany 😉 Mozna bych si klido poposla aby nebyla videt ta hifi vez a posunula hafana trochu nahoru (fotila bych vic z jeho urovne) ale tot opet jen muj nazor 🙂
Yeyra šédel: ta fotka mě naprosto uchvátila... rubby: škoda, že je trochu mázlá i toho pozadí, ale jak vím, člověk si nevybere, kde a kdy začně jeho miláček okusovat deku... může být jen rád, že toho nenechal, než naštrachal foťák...